Toimib stressi-leevendajana

Wall Street Journali poolt läbi viidud uuringust selgub, et kaisus magamine kutsub esile turvatunnet, mis omakorda alandab organismis stressihormoon kortisooli taset. Nii et enne eksamit või pingelist tööpäeva kuluks üks öine kaisutus kindlasti ära.

Naised vajuvad siis kiiremini unne

Suhtes olevad naised (kes eeldatavalt ka kõvasti kaisutavad) jäävad vallaliste suguõdedega võrreldes oluliselt kiiremini magama ning ärkavad öö jooksul harvemini. Seega, kui ka sina ei suuda õhtul pead mõtetest tühjendada, siis oleks viimane aeg kaissu pugeda ning temal end unne suigutada lasta.

Kaisus on soe

Meie põhjamaises kliimas on suur osa aastast üsna jahe ning neil kuudel ei tohiks tõenäoliselt isegi kaisutamisvastastel ühe soojendava embuse vastu midagi olla.

Meestele meeldib kaisutada

Nii on! Tuleb välja, et ka kõige suuremad macho-mehed muutuvad õige naise seltskonnas tõelisteks kaisukarudeks.

Loe ja vaata Cosmo veebruarinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Cameron Diaz

• Cosmo muusa: Kristel Aaslaid

• Muuda suhe püsivaks

• Šoppa muretult kogu maailmas

• Mul on seda vaja! Brändide lummuses

• Šikid punutised

• Sinu õllegiid
Tunned end äärmiselt naiselikuna

Olgem ausad, kellegi suurema ja tugevama kaisus olles on ka kõige kindlameelsematel naisõiguslastel pea võimatu ennast mitte õrnema soo esindajana tunda. Selles on ju midagi nii ürgnaiselikku, kui saad partneri jõulises embuses pisut habras ja kaitsetu olla.

Kaisutamine aitab suhet tugevdada

Uuringud näitavad, et paarid, kellel on kombeks pärast seksi kaisutada, on nii oma seksuaalelu kui ka suhtega üldiselt rohkem rahul. Ehk kui kuuled mõnd oma sõbrannat taas kord suhte üle kurtmas, võid talle sõbralikult kaisutamist soovitada. Teie järgmisel kohtumisel võib sind ees oodata juba oluliselt rahulolevam sõbratar.

Kaissupugemine kaitseb kurja eest

Hästi, võib-olla ei ole see nüüd just teaduslik fakt, aga kellegi kaisus õudusfilmi vaatamine tundub ikka palju turvalisem kui üksi teleka
ees koletistele ja vaimudele vastu astumine.

Parandab paaride teineteisemõistmist

Täpselt! Mõtle ise, partneri kaisus olemine on justkui sõnadeta kommunikatsioon. Nii antakse üksteisele mõista, et suhtes on kõik hästi ning teineteisega ollakse lähedasemad kui kunagi varem.

Kaisutamine teeb õnnelikuks

Women’s Health Magazine’i poolt avaldatud küsitlusest selgub, et partneri puudutamine vabastab kehas õnnehormoonid — dopamiini ja serotoniini. Kes meist ei tahaks tõeline Õnneseen olla?!

Kaisus on palju mugavam Cosmot lugeda

Me ju teame, et iga kord, kui Cosmopolitan postkasti potsatab ja selle lahti teeme, piilub ka meespool agaralt ajakirja kaante vahele. Teeme selle talle siis lihtsamaks!