Loe ja vaata uuenenud Cosmo oktoobrinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Sarah Jessica Parker

• Ära vihka Preili Tervislikku

• Tundliku naha hoolitsusgiid

• Eksklusiivintervjuu “Da Vinci deemonite” staari Tom Rileyga

• Leia oma look

• Maagilised lõhnad

• “Ma polnud valmis emaks saama.”

Bad boys ain’t no good/Good boys ain’t no fun/Lord knows that I should/Run off with the right one…

Just nii laulab Mary J Blige Drake’ile nende ühisprojektis nimega “Mr Wrong”. Jah, suure tõenäosusega kõnetab see lugu ka sind. Kuid enne, kui on lootust härra Õigega minema joosta, pead tegema selgeks ka härra Vale, et mitte oma aega raisata.

Kui oskad ohumärke tähele panna, mõistad peagi, et need on juba algusest saati olemas. Raamatu “The Seven Principles For Making Marriage Work” autor John Gottam sõnab, et kauakestva ja õnneliku suhte peamised komponendid on vastastikune kiindumus ja imetlus. Samuti see, et lubad partneril end mõjutada — loote sarnaseid väärtushinnanguid, pöördute muredega teineteise poole ning töötate üheskoos probleeme läbi. Kui sinu peika ei ole sellistest asjadest huvitatud, on ehk aeg edasi liikuda. Toome sinuni mõned “punased lipud”, mis näitavad, et teie suhtel võib olla aegumistähtaeg.

1. TA POLE SULLE PÜHENDUNUD

Kas oled kunagi Beyoncé ja Jay-Z pilte vaadates märganud, et neil on ideaalselt tugev liit? On selge, et nende suhe tähendab rohkemat kui väline tõmme ja veetlus — nad on tiim. Suhtenõustaja Josphat Kalebe-Mwanza väidab, et kui kutt ignoreerib sind, võib see olla märk, et ta ei ole pikaajalisest suhtest huvitatud. See võib olla vaevu hoomatav — näiteks vastab ta ainult 1/3 sinu sõnumitest — või isegi väga selge, kui ta räägib sinuga koos olles liiga tihti telefoniga. Veel enam, kui sinu toetamise asemel kipub ta pidevalt vaidlema — isegi siis, kui tegemist on tühise pisiasjaga. “Veelgi murettekitavam on aga partner, kes keeldub tõsiseid asju arutamast, sest sa lihtsalt pole enam võitlust väärt,” ütleb Kalebe-Mwanza. Kui ta ei jaga ka sinu olulisi võite — näiteks ametikõrgenduse saamist või eksami sooritamist — ega näita välja vähimatki kaastunnet, kui sul viltu veab, pole ta kindlasti sinu poolel.

Loe edasi oktoobrikuu Cosmopolitanist…