Kas teadsid, et 70% tõenäosusega keegi sinu suhtlusringkonnast juba tunneb su tulevast? Seda fakti arvesse võttes pöörad ilmselt varasemast suuremat tähelepanu tuttavate sünnipäevapidude külastamisele. Ja on ka põhjust silmi lahti hoida — uuringud näitavad, et seitse abielupaari kümnest on tutvunud oma tuttavate kaudu.

Loe ja vaata Cosmo juulinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Katy Perry

• Tüdrukud, kellele meeldivad tüdrukud

• Nõu annab Cosmo armuguru

• Kas otsustada ise või võtta kuulda ka teiste nõu?

• Suvised soovitused: bikiinid, prillid, juuksehooldus, glämm pediküür

• Rannahoroskoop 2014
“Kuna kipume läbi käima enda sarnaste inimestega, on meil kokkuvõttes ühist isegi oma sõprade sõprade sõpradega,” ütleb James Fowler, raamatu “Connected: The Surprising Power of Our Social Networks and How They Shape Our Lives” autor. Sellest ka asjaolu, et suurem võimalus sädeme tekkimiseks on just siis, kui mees on seotud sinu suhtlusringkonnaga.
Loomulikult ei aita vaid teadmine, et sinu härra Õige on vaid mõne tutvustuse kaugusel, sul teda ka reaalselt leida. Pead sukelduma seltskonda ja suhtlema. Järgnevalt anname mõned vihjed.

Kirjelda oma härra Õiget

Hea eesmärgi nimel ei tee ka pisut pealetükkivust paha. “Peaksid oma tuttavatele teada andma, et sa otsid meest, ja siis kirjeldama, milline ta olema peaks,” räägib psühholoog ja suhtenõustaja Barbara Cox, rõhutades teo positiivset “kõrvalmõju”: “Oma soovide sõnastamine aitab sul paremini aru saada, keda sa tegelikult otsid.”

Ent kui täpset pilti sa ka ei maaliks, ei tähenda see, et tuttavatel kõik radarid su ideaalse härra Õige leidmiseks töötavad. “Kui sõber kinnitab sulle, et pole lootustki, et sulle mõni tema vabadest ja vallalistest pallimängukaaslastest meeldida võiks, ära sellest veel meelt heida,” sõnab Evan Marc Katz, üks raamatu “Why You’re Still Single?” kaasautoritest. Paku end võistkonda fännama ja vaata nad oma silmaga üle. “Ära häbene panna end olukorda, kus pead tutvuma oma tuttavate tuttavatega, isegi kui see algul imelik tundub,” soovitab Katz.

Sukeldu seltskonda

Suuremad koosviibimised pakuvad häid võimalusi kohata mehi, kes asuvad sinu suhtlusringkonna ääremail. “Kui teil ei klapi, ei tunne sa survet temaga vestlust jätkata,” sõnab Cox. Lisaks paistad meeldiva ajaviitega tegeledes teistele oma parimast küljest, kuna suudad lõdvestuda.
Teine hea võimalus on korraldada pidu ja paluda igal sõbral kaasa tuua vastassoost vallaline külaline. “Halvimal” juhul saad endale veelgi sõpru juurde ning see tähendab vaid üht: “Mida rohkem inimesi sinu tutvusringkonda kuulub, seda rohkem vabu ja vallalisi kandidaate sa kohtad,” tõdeb elukutseline kosjamoor ja raamatu “How To Date Men” autor Janis Spindel.

Internetiavarused

“Facebook annab võimaluse sukelduda inimmerre, milles paljud leiavad endale kaaslase,” ütleb Fowler. Otsi häbenemata sõprade fotoalbumitest kuumi kutte. Kui leiad mõne, küsi tuttavalt, kas tegu on normaalse mehega ja kas temaga tasub ühendust võtta. Kui vastused on jaatavad, jäta kutile sõnum, et teie ühine tuttav arvas, et peaksite teineteisega tutvust tegema.

Nii ongi!

Kui sul on 20 sõpra, kellest igaühel on 20 sõpra ning neil kõigil omakorda 20 sõpra-tuttavat, teeb see kokku 8000 inimest! Üks neist võib suure tõenäosusega olla sinu tulevane.