“No mul naisega pikk kooselu. Tüüpiline voodikaunistus oli vaid. Töölt koju, omi asju ajama, või väsinud või unine või magama vms. Selleks, et tolmurullid elamises ringi ei laseks nagu metsikus läänes, olin MEES ja võtsin asja ise kätte. Kord-paar nädalas tegin ise põrandad puhtaks. Vahel harva tegi naine süüa. Vahepeal tegin ise. Lõpuks sai isegi pesumasinasse pandud, nõudekas tööle, nõud kappi tagasi, pesud restile ja lõpuks pesud ka kappi. Mida naine tegi — ainult oleskles (sh ka nädalavahetustel — ainus töö oli magamine või netis istumine).

Lõpuks sai mul ka siiber, süüa ei hakanudki mina tegema. Isegi põrandaid ei teinud korda. Ka pesusid ei pannud pessu (vaid nõudekas jäi). Ja nii läks viimased 3 kuud. Seks ka kadus ära. Küll ei taha, küll ei viitsi ja mis iganes. Ja siis tuli hopsti — suhe ei toimi ja head aega. Ning koliti päeva pealt teise mehikese juurde. Aa, ja koeraga olin ka mina see, kes 3 korda päevas väljas käis.

Minul küll kahju ei ole. Normaalne ja asjalik ja tegus naine muutus aastatega lihtsalt mingiks voodi/diivani kaunistuseks. Ja siis vingus ka veel, et kui raske tal on (misasi see raske on, pidev magamine ja puhkamine? Mitte millegi tegemine on raske?) Täiesti mõttetu oli see kooselu. Jumal tänatud, et lapsi ei teinud. Ma siiralt rõõmus, et sellisest “laiskvorstist” lahti sain. Tõesti, naine ise ei panusta suhtesse miskit, miskit ei tee ja ühiselt ka midagi, aga siis mujal on huvitavam ja vaja minema joosta. Ja siis mees teeb peaaegu kõik kodutööd ise — tõesti milleks. Mina mehena ei hakanud järsku naiseks.

Ma oleksin võinud teha, kui oleksin naiselt “naist” vastu saanud. Aga vabandust, mitte midagi vastu ei saa, milleks ma üksi pean orjama? Miks seks kaob vastan mina — kui mõlemad on 8-17ni tööl ja nädalavahetused vabad, kuid kui naine lihtsalt magab-puhkab 24/7 ja lillegi ei liiguta, kuid mees püüab kõik asjad ära teha. Ja siis öösel voodis peab veel naist kussutama kah — vabandust, ma olen selleks ajaks ise laip ja ma tahan magada. Ning seksi osas — kui sina lamad selili, jalad laiali ja ise miskit ei tee ega panusta, siis miks ma pean pärast oma tööpäeva, pärast koera, pärast koduste tööde tegemist, sinu kussutamist, veel sinuga mängima esmalt ning seksima, ise seksi 100% panustades? Mõttetu ju.

Ning vabandust, mina mehena pole huvitatud 100% kogu töö tegemisest iga päev, kodus ning naise kallal voodis. Lihtsalt üks kuiv “panemine” kui ebaviisakalt end väljendada. Kas naised mitte polnud eelmängu, naudingute, helluse ja armastuse poolt? Mul tagantjärgi meenutades selline tunne, et elasin MEHEGA koos….
Ning tõesti, ma olen õnnega koos, et sellisest naisest lahti sain. Kahju, et nii palju oma elu, energiat ja aega raiskasin sellise inimese peale.

Ja artiklile — iga päev/õhtu küll sööke pole vaja valmistada ning iga õhtu koristada. Koristamisest piisab 1-2 korda nädalas (veel vähem kui parkett ning robot laseb mööda tuba). Pesu ja nõusid vastavalt masinasse vajadusele, aga laias laastus maksimaalselt kuni 2 korda nädalas, kui sedagi.
Ning tõesti, tolm oli lõpuks nurgas selline, et võtsin käega rulle üles (nagu kellegi juuksepahmaka mis peas) ja viskasin prügikasti. Ajuvaba...