“Aga ma ei otsigi perfektsust,” vaidlete teie. Aga äkki te ikkagi otsite ega saa sellest ise arugi. Mitte perfektsust igas asjas, vaid teie jaoks kõige olulisemates asjades.

Mõned lõksud, millesse naised langevad teatud tüüpi mehe otsinguil, kes:

  • 1. NÄITAKS POTENTSIAALI.
    Siis püüab naine vormida teda millekski, mis ta ei ole. Mees võib mõnda aega järele anda, aga siis pöördub ta oma tegeliku mina ja käitumismudeli juurde tagasi. Niis kaotab naine kõik illusioonid ja lahkub, kuna mehel ei ole potentsiaali, mille ta talle alguses omistas.

  • 2. TA ON KAASTUNDLIK.
    Ja kui mees saab vihaseks (mis on täiesti normaalne emotsioon), siis naine imestab, mis juhtus tema armastava mehega ning otsustab, et tema ei ole ikkagi see ainus ja õige.

  • 3. HAARAB JUHTOHJAD.
    Ja kui mees siis näitab emotsioone, ei oska naine tema leebema poolega toime tulla ning arvab, et mees ei ole sugugi nii tugev, kui ta alguses arvas.

    Meestel on oht langeda lõksu, mida kujutab endast teatud konkreetset tüüpi naise otsimine, kes:

  • 1. EI TEE MIDAGI VALESTI.
    Ta on täiuslik perenaine, täiuslik ema ja täiuslik armastaja. Mees asetab naise pjedestaalile. Pjedestaalil aga on raske püsida. Siis vaatab mees naist hämmastusega ja imestab, mis küll juhtus.

  • 2. NÄEB HEA VÄLJA JA ON SEKSIKAS.
    Naine ei saa olla seda kõike kogu aeg. Tal on vältimatult mõni koleda soengu päev. Sellist imidzhit on võimatu hoida ja see on ka väga kahtlane alus, millele suhe rajada. Väline ilu kaob väga kiiresti.

  • 3. TA HOOLITSEB TEMA EEST NAGU TEMA EMA.
    Suhte alguses naine tavaliselt pingutab. Mees harjub sellega ära. Talle meeldib see (kellele see ei meeldiks?).
    Ta ootab, et selline hoolitsus kestaks elu lõpuni ja kui see nii ei ole, ta mossitab.

    Selle asemel, et otsida teatud tüüpi partnerit, otsige endale keegi, kes on mitmekihiline.

    Või veel parem, ärge otsigegi kindlat tüüpi.
    Katsuge mõista, et igal inimesel on erinevad emotsioonid. Keegi ei ole täiuslik (enamus inimesi on sellest kaugel). Teadke, et suhtes seisab ees palju halbu aegu.

    Armastuse ja iha kõrvale peab mahtuma lugupidamine ja sõprus, et suhe aja proovile vastu peaks. Katsuge leida kõigepealt vastassugupoole esindajast sõber ja kui sõprusest saab armastus, on see tugevaim side, mis teie vahel üldse tekkida saab.