Delfi lugeja küsib: kuidas panna mees mind armastama ja armatsema minuga nii, nagu me seda suhte alguses tegime?

Karolin vastab:

Ainuke inimene, keda me muuta saame, oleme meie ise. Seega, me ei saa panna kedagi meid armastama. Armastus on otsus ja iga inimene on vaba kas teha see valik või mitte. Sügavuti saame suhtes minna, kui keskenduda sellele, mida sa saad anda, mitte mida soovid saada. See ei tähenda, et ei võiks teisele oma vajadusi siiralt ja südamest kommunikeerida, kuid siiski jääb nende valikuks, kas nad suudavad seda pakkuda.

Armatsemise koha pealt saame kindlasti naisena kauni kingitusena mehele anda oma sügavat intiimsust. Seda kogemust ta ei saa suhteväliselt. Seega on oluline olla kontaktis oma sügava naiselikkuseallikaga, et naiselik energia vabalt voolaks.

Samuti saame muuta enda perspektiivi mehest, taas armuda temasse, nagu suhte alguses, mitte oodata, et tema seda teeks. Teineteisele sügavalt pikema aja jooksul silma vaatamine on kaunis praktika, mis võib luua ühenduse armastuse- ja hingetasandil, minnes sügavamale egost. Suhte alguses nägime partnerit ideaalina. Silma vaatamine tuletab meelde seda algset puhast armastust, mis tegelikult on endiselt olemas, kui me loome sellega taas ühenduse.

Praktilise poole pealt võib ka endale meelde tuletada, kuidas sa ise käitusid ja mis tegevusi te tegite suhte alguses, mis teie suhet toetasid. Lille tuleb kasta ja hooldada, nii ka armastust ja suhet.

Lisaks võib proovida teineteisest eemalolekut mingi perioodi vältel, et taastada polaarsus. Pikaajaliselt koos elades sulanduvad energiad justkui üheks ja võib kaduda tõmme ja särts. Seega teatud endaga olemise perioodid võivad taastada kire teineteise vastu.