Esimene õnnetu ehk 35+ meesterahvas, kes ainult solvub

Paar kuud tagasi tutvusin ühe ülimalt toreda meesterahvaga. Ta on minust küll natukene vanem, kuid see ei häirinud mind sugugi. Pigem tundus ta mulle normaalsem kui mu eakaaslased. Ütlen igaks juhuks ka ära, et olen 26aastane. Kõik tundus justkui sujuvat ja jõudsin ka nende toredate kohtingutega ära harjuda. Üks asi viis teiseni ning lihtsast romansist sai midagi enamat. Kuni paar nädalat tagasi mees täiesti lolliks läks.

Mulle tundub, et ta lihtsalt ei teegi muud, kui solvub iga asja peale. Olen kuulnud, et mehed hakkavad keskeakriisis just niimoodi käituma, aga nii vana ta veel ka ei ole, et sinna jõudnud oleks. Ükskõik, mida ma teen või kuidas ma käitun, see talle ei sobi. Ja kui ma siis temata midagi teha otsustan, siis solvub ta, et ma ka omaette hakkama saan. Kõige veidram selle juures on see, et me ei ole suhtes. Ta ise on veel seda ka mitu korda mulle selgeks teinud, et ei otsi midagi tõsist.

Teine õnnetu ehk alla 25aastane, kes käituda ei oska

Paar nädalat tagasi käisin sõbrannadega peol. Kõik leidsime endale mingi toreda silmarõõmu, kellega siis õhtut mööda saada. Läks nii, et ka järgmisel õhtul viisid sammud meid öösse pidutsema. Teisel õhtul aga nägin seda sama noormeest, kellega esimesel õhtul lõbutsesime. Olgu öeldud, et ta on 22aastane. Tervitasin teda viisakalt ja liikusin enda seltskonna juurde tagasi, kus ka lisaks sõbrannadele paar meestuttavat istus. Ilmselt see aga noorukesele härrale ei meeldinud ja nii tuligi näitas ta mulle oma keskmist näppu. Tundsin, et olen vist lasteaeda sattunud.

Kolmas õnnetu ehk juhuslik leid Tinderist, kes rahule ei jäta

Otsustasin endale ka populaarse Tinderi kohtingurakenduse tõmmata. Päev hiljem sain aru, et tegin vist päris suure vea. Tundub, et seal on mõni tüüp ikka täiesti meeleheitel. Selle asemel, et normaalselt suhelda ja ehk ka kohtingule kutsuda, otsustas üks härrasmees mulle iga viie minuti tagant mingi tobeda küsimusega kirjutada. Nüüd ongi mu telefon tema sõnumitest punane ja ausalt, see on nii tüütu. Kõige veidram selle juures oli see, et ta sai mu peale pahaseks, kui ma talle oma täpset aadressi öelda ei soovinud ning laususin, et ma selleks tõesti vajadust ei näe. Sain sõimuvalangu, et miks ma üldse Tinderis olen, kui midagi avaldada ei taha. Halloo?!

Kuhu me jõudnud oleme?