Üksikema ootab liiga kaua, enne kui julgeb uuesti kohtamas hakata käima

Keegi ei suudaks küll paika panna õiget aega, millal võiks uuesti hakata kohtamas käima, kuid kui sinu lahutusest on möödas aastaid ja sa ei ole ikka midagi ette võtnud, võib sul raskeks minna. Võib juhtuda, et sa ei oskagi enam kohtingutel käituda, oled ennast käest lasknud või jätad endast imeliku mulje. Küsi sõbrannadelt abi, löö end üles ja ära räägi ainult lastest.

Sa soovid, et uus kallim kohe sisse koliks

Olete paar korda väljas käinud ja sa oled lootusetult armunud? Nii võib juhtuda jah, aga kui sa tahad uue mehega kohe kokku kolida, on see tema jaoks märk meeleheitest ja sellest ei tule midagi välja. Anna aega, õpi meest tundma ja lase ka temal sind tundma õppida, et ei juhtuks ometi nii, nagu sinu eelmises suhtes.

Üksikema hakkab liiga vara kohtamas käima

Sinu laste isa ei ole veel täielikult väljagi kolinud ja sina uurid juba Tinderis uusi jahimaid? Sa võid küll arvata, et oled eksmehest täielikult üle saanud, aga võta ikka natuke aega iseendale ja ole oma lastele toeks, kes on uuest elukorraldusest tingituna kindlasti ärevil ja õnnetud. Ei ole küll paika pandud kindlat aega, millal võiks uuesti kohtamas hakata käima, kuid usalda oma sisetunnet, siis suudad teha kõige õigemaid valikud.

Sa lohistad uue kallima kohe voodisse

Hirmust, et kui sa seda ei tee, ei ole ta sinust huvitatud. Või ei ole sa ise nii kaua seksi saanud, et ei suuda enam oodata. Mõlemad variandid on päris halvad, niiet püüa pigem oodata ja meest tundma õppida. Kui sa ta kohe voodisse vead, võtab ta sind liiga kerglaselt ja sinu kauaoodatud uuest suhtest ei tule niimoodi mitte midagi välja.

Sa tutvustad oma lapsi talle liiga vara

Kui sa tunned ja näed, et lapsed ei ole teie lahutusest veel üle saanud, siis ei ole õige aeg neid uuele mehele tutvustada, nad ei võta teda lihtsalt omaks. Kõigepealt harjuta lapsi mõttega, et sa kohtud uue ja toreda mehega. Veendu, et nad saaksid ka oma pärisisaga piisavalt aega veeta. Lõpuks on lapsed nõus uue mehega kohtuma, aga ära ehmata, kui nad alguses tema suhtes väga skeptilised või isegi ülbed on.

Allikas: YourTango