Mis need märgid küll on, millele peaks juba tänasest päevast kindlasti hakkama tähelepanu pöörama?

Ta hakkab järsku enda eest palju rohkem hoolitsema, kui varem

Kui su mees tuleb uue soenguga juuksurist, ostab endale lausa mitu erinevat lõhnaõli ja hakkab järsku oma riietusele suurt tähelepanu pöörama, on asi juba päris kindel. Eriti, kui tal enam sinu jaoks aega ei jätku ja erinevad tööga seotud vabandused on pidevalt õhus.

Mees ei luba enam sul oma telefonis või arvutis käia

Kui terve suhtes oldud aja oled sa saanud vabalt tema arvutis käia omi asju tegemas ja tal pole kunagi olnud midagi selle vastu, et sa tema telefoni näpid ning nüüd läheb ta endast välja, siis ta arvatavasti petab sind. Kui tal on aga terve teie koosoldud aeg olnud igal pool paroolid peal, on seda raskem avastada.

Ta vihastab tavalisest palju tihedamini

Ilmselgelt muudab petmine teda närviliseks. Kui sa ei saa temalt enam midagi küsida, sest ta läheb närvi, võid hakata petmist kahtlustama. Iga kord, kui ta telefon heliseb, lahkub ta ruumist, et keegi ei kuuleks tema kõnet. Tundub, nagu ta isegi otsiks põhjuseid tülitsemiseks. Kahtlane.

Mees hakkab tihti kodust ära olema ja ei taha sinuga koos aega veeta

Kui muidu tuli mees peale tööpäeva koju ja te käisite tihti kinos või väljas söömas, siis nüüd on asjad muutunud. Ta leiab tihti vabandusi, et "vanade sõpradega" kokku saada ja millegipärast on ka olulised koosolekud hakanud nüüd just õhtuti toimuma.

Kui märkad ühte neist märkidest, ei ole veel kindel, et mees sind petab. Kuid kui oled kohanud neid kõiki nelja, võid päris kindel olla, et midagi kahtlast on teoksil.

Allikas: Bright Side