"Eelmisel aastal tööreisil kohtusin ma oma unistuste naisega. Me olime töökaaslastega restoranis söömas ja selle mitme tunni jooksul tegi mulle teises lauas istuv kena noor neiu silma. Hiljem läksid töökaaslased tagasi hotelli, mina aga sain naisega jutule. Me flirtisime ja ehkki ma polnud kunagi oma naist petnud, ei suutnud ma õhtu lõpuks temast käsi eemal hoida ja selliseid seksiraunde ei ole ma veel elus kohanud. Tundsin ennast 30 aastat nooremana!

Me kohtusime veel mõned korrad, suhtlesime aga igapäevaselt. Valetasin alati oma naisele, et mul on tähtsad tööasjad käsil ja pean mõned päevad eemal olema. Muidugi ta uskus mind, sest minu töö ongi selline.

Nüüd ei ole ma oma armukest aga lausa kolm kuud näinud, ligi kaks kuud sellest olen ma oma naisega kodus olnud. Tööd teen ka kodust. Ma olen surmani tüdinenud, see vajalik särts minu elust on puudu. Mõni aeg tagasi hakkas armukesel kehv tunne kogu olukorra pärast ja ta soovis, et ma räägiksin oma naisele tõtt. Ma ei teeks seda iialgi, sest ehkki meie sekselu on nullilähedane, on ta ikkagi mulle kallis ja meie nelja lapse ema. Ma ei saaks seda teha.

Sellepeale aga ütles armuke, et ta ei suuda enam sellises suhtes edasi olla, ta tunneb end nii halvasti ja katkestas minuga suhtlemise. Ma tean, et suudaksin ta ümber veenda, aga eriolukorra tõttu ei pääse ma otseselt kuhugi liikuma ja iga päev temast eemal on nii raske. Tahaksin, et ta vastaks mu kõnedele ja et meie afäär saaks jätkuda. Ma saan olla ka oma naisele parem abikaasa, kui tunnen end särtsakana ja nooremana..."

Allikas: The Sun