1. Ta ei hooli su tunnetest

Kui su kallim ei hooli enam sellest, kas sa oled õnnelik või mitte ega soovi sind ka õnnelikuks teha, on midagi valesti.

2. Ta ei proovi enam asju parandada

Kui sa tunned, et oled selles suhtes üksi ja kahtled, kas ta üldse enam hoolib, te ei suhtle enam teineteisega ega veeda koos aega, on aeg otsustada, kas seda kummi üldse tasub veel venitada.

3. Sa süüdistad pidevalt teda asjades, mis valesti on

Kui suhte alguses helistasid talle kolm korda päevas selleks, et lihtsalt rääkida, kuidas su päev on läinud ja küsida tema oma kohta, aga nüüd oled temaga olles pidevalt stressis ja pigem vingud asjade üle, millega ta hakkama ei saa, tuleb hakata mõtlema, kuidas nüüd ikka edasi minna.

4. Ta teeb sind pidevalt maha

Su abikaasa on üks neist inimestest, kes ei rõõmusta kunagi, kui kellelgi teisel hästi läheb ja teeb su eesmärke hoopis maha? Ehk oleks aeg sul hoopis tema maha jätta?

5. Ta käib kogu aeg ilma sinuta väljas

Üks suuremaid ohumärke, et suhe hakkab lõppema, on see, et su kallim ei taha enam sinuga koos aega veeta ja eelistab pigem teiste inimeste seltskonda.

6. Tülitsete väikeste asjade pärast

Hakkate nääklema täiesti mõttetute asjade pärast ja järsku on saanud sellest vaidlusest 3. maailmasõda.

7. Ta ei taha sinuga enam suhelda

Sina üritad teievahelist olukorda parandada ja temaga probleemidest rääkida, kuid tema jaoks kehtivad ainult need asjad, mida tema õigeks peab? Ja kui sina talle oma tunnetest rääkida üritad, teeb ta neid lihtsalt maha? Sellisel viisil ei ole ju võimalik suhet terveks ravida.

8. Ta on kogu aeg pahas tujus ja närviline

Mäletad veel seda meest, kellega abiellusid? Alati rõõmus, hooliv ja viisakas? Täna läheb ta närvi juba kasvõi väikeste asjade peale, mida sa ütled, aga tema ei aktsepteeri? Me arvame, et ta lihtsalt ei vääri sind.

9. Otsid vabandusi, miks mitte koju minna

Kui sõbrannadega trenni lõpetate, pakud meeleheitlikult veel välja, et läheksite kokteilitama või teeksite mida iganes, et sa koju ei peaks minema. Aga kodu peaks olema just see koht, kus sa kõige rohkem olla tahaksid...

10. Teised inimesed on sulle tähtsamad kui tema

Lubasid oma abikaasale, et aitad teda, aga unustad selle kohe, kui mõni su sõbranna sind kohvitama kutsub või su sugulase sõbranna isa abi vajab? Ilmselgelt on sul teiste jaoks aega palju rohkem kui inimese jaoks, kes peaks olema sulle kõige kallim.

11. Eirad oma kõhutunnet

Kui su kõhutunne ikka ütleb, et see abielu pole päris see, mis sa elult ootasid, siis lõpeta see parem kohe. Sul on ainult üks elu ja miks elada seda õnnetuna?

Allikas: Women's Health