Kui midagi taolist on sinuga juhtunud, siis on võimalik, et kohtasid haruldast, harva esinevat naisetüüpi, see on femme fatale (ehk vampnaine). Tema võlu tunnevad kõik, sõltumata soost ja vanusest. Ta muudab mängeldes, ise seda soovimata, kõikide saatust, kellega ta kokku puutub. Tema ise ongi saatus naise kehastuses, ning tema ei pea tõestama oma kuuluvust naissoo hulka kõrge rinna ning ümara tagumikuga, ta ei pea koketselt huuli torutama, tema naiselikkus on sügav, tõeline ja tugev, nagu hästi laagerdunud vein.

Mehed ei arutle saatuslike naiste üle. Mehed unistavad neist ning tormavad neile järele. Naiste osaks on aga pead murda selle üle, millega küll need naised kütkestavad kõige targemaid, kõige rikkamaid või kõige ilusamaid mehi, ning kas ei saaks, lahendanud selle mõistatuse, seda üle võtta, muutes soengut, meiki ja kombeid, et siis maailma parimad peiud enda jalge ette saada.

Kes siis on see saatuslik naine

See on seksuaalne ning kirglik naine, väga tugeva ning võimuka iseloomuga, kindlasti tark. Ta pole tingimata ilus, kõiki mehi armastav ning ükskõikne laste suhtes. Mõned kauni soo esindajad väidavad, et teatavates olukordades võib iga naine “saatuslikuks” muutuda. Kahjuks on tavaline naine, kui teda saatus on pikka aega proovile pannud, võimeline muutuma vaid ebameeldivaks, kõikide (välja arvatud iseenda) vastu ükskõikseks isendiks. Või siis saab temast kerglane naisterahvas, kes kingib ennast igale vastujuhtuvale mehele lootuses, et äkki leidub selles reas juhuslikult sobiv. Saatuslikuks naiseks sünnitakse.

Miks püüdlevad kõik mehed tema poole?

  • Ta pole ema

    Tal pole arenenud emainstinkt. Vanake Freud võib rahus puhata — ühelgi mehel ei teki saatusliku naise kõrval hirmsat tunnet, et kasutab seksuaalselt oma emakest. Temaga on mees vaba kurikuulsast oidipuse kompleksist — “hea ja hoolitsev nagu emake, lihtsalt patt on temaga seksida”. Vamp-naine ei jookse partnerile järele soojade sokikestega ega kudruta: “pane, kullake, soe sall kaela”. Tema jaoks on kõige tähtsam see, millisena armsam maailma näeb.

    Mis kasu meestel sellest on
    Saatusliku naisega on tunduvalt lihtsam oma seksuaalseid fantaasiaid teoks teha. Kui naisel sünnivad lapsed, täidab ta nende ees oma kohustused, kuid armsam jääb tema südamesse esimesele ja peamisele kohale. Lastetusse abielusse suhtuvad mehed palju rahulikumalt, kui naised seda arvavad, sest nende jaoks on tihtipeale armastatud lapsukeseks nende töö. Saatuslik naine ei sega aga kunagi tööga tegelemast.

  • Annete katalüsaator

    Koos emainstinktiga puudub saatuslikul naisel ka soov pesa punuda ning peresidemeid kindlustada. Kuna ta ei vaja stabiilsust, et suurearvulist järglaskonda jalule aidata, on elu temaga imeliselt huvitav. Tema ei ütle partnerile:“Kallis, ära riski, sa pead perekonnale mõtlema!” Ta kutsub üles: “Riski, vaatame, mis sellest välja tuleb. Sina suudad, mulle on see huvitav”. Ühed riskivad ja saavad kaotuse osaliseks. Teised hüppavad aga üle kuristiku ning joovad seal koos sõbratariga shapmanjat…

    Mis kasu meestel sellest on
    Saatusliku naise kõrval annab mees endast maksimumi kõikidel aladel — nii seksis, töös kui ka pahedes. Kui tal on olemas kasvõi pisitilluke anderaasuke, otsib naine selle tingimata üles.

  • Ta armastab seksi

    Saatuslikule naisele meeldib väga armastuse füüsiline pool. Ta tegeleb meelsasti seksiga ning vaatleb kõiki mehi kui potentsiaalseid seksuaalpartnereid.

    Mis kasu meestel sellest on
    Avalik ettepanek seksiks rõõmustab alati kõiki mehi. Igas vanuses ning sotsiaalses seisundis meesterahvas, nähes vamp-naist, tõmbab silmapilkselt kõhukese sisse, ajab rinna ette ning tunneb end vastupandamatuna. Ja kui teda ei valitudki välja, siis vaadati teda ikkagi selliste silmadega, oldi temaga mõtteis voodis, tähendab ta oli ikkagi reaalsete kandidaatide nimekirjas. Hurraa!!!

  • Ta armastab mehi

    Tema jaoks pole mees huvitav mitte üksnes oma seksuaalsete võimete, vaid ka oma spetsiifiliste mehelike omaduste poolest. Talle meeldib see, kuidas mees mõtleb, räägib, liigub, vaidleb. Ta andestab mehele tolle “klassipuudused” tema vaieldamatute “klassiväärtuste” pärast.

    Mis kasu meestel sellest on
    Igaühele meeldib, kui teda võetakse sellisena nagu ta on. Mehed on veendunud — see naine hindab neis kõike mehelikku — nii sihikindlust, teravat mõistust, rikkust, lihaseid, oskust kiiresti joosta ning täpset lööki anda. Tema ei pööra neile selga, öeldes põlglikult: “Te kõik olete jõhkrad elukad”, sest teab — ehk ongi elukad, ometi mitte jõhkrad, vaid tähelepanu ja armastust vajavad.

  • Ta on tugev isiksus

    Kogu oma olemusega kergitab ta mehe enesearmastust ning heidab talle väljakutse: “Kas sa oled ikka nii väärikas, et minu kõrval seista?” Ta ei keelita partnerit saavutama kõrgeid eesmärke, sest siis võiks too ju talle vastu vaielda. See naine tõstab väga kõrgele elus edasijõudmise lipu mehe jaoks, kes soovib ta kõrval seista.

    Mis kasu meestel sellest on
    Mees unistab sellest, et tema saavutusi märgatakse, hinnatakse kõrgelt ning kindlasti ka autasustatakse teda selle eest. Autasuks on aga ihaldusväärne naine.

  • Ta ei ole tütarlaps

    Fatale kategooriasse jõuavad umbes 30-aastased naised, kellel on juba nii seksuaalseid kui ka elulisi kogemusi. Pole olemas “saatuslikke neitsisid”. Tütarlaps pelgab alguses seksi, siis aga, kaotanud oma neitsilikkuse, mõtleb tükk aega järele, kas “see asi” talle meeldis või ei. Ta on keskendunud vaid isiklikele tundmustele. Kui palju käsiraamatuid seksi kohta ka tütarlaps poleks lugenud, ei anna need praktilisi teadmisi. Kuid saatuslik naine ei vaja ainuüksi seksuaalset kogemust. Tal peab olema ka minevik, kusjuures soovitavalt õnnetu. Isiklikud tragöödiad kinnitavad tugeva naise vaimu ning õpetavad kaasa tundma teiste hädadele. Tark naine ei räägi kunagi oma armulugudest ning ei kurda läbielatu üle. Ta laseb vaid aimata seda ning siis nimetatakse teda “mõistatuslikuks” või “saladuslikuks” või “minevikuga naiseks”.

    Mis kasu meestel sellest on
    Saatuslik naine on ilma jäetud pisitarbijalikust egoismist nii voodis kui ka väljaspool seda. Kui pärast mõnusat armatsemist haarab väsinud ja rahulolev mees sigareti järele, ei hakka naine nina kirtsutama, vaid asetab tuhatoosi põrandale ning läidab ka ise sigareti. Kui mehel on hetkel stress, täidab ta pokaali millegi kangemaga ning ei nõua kinnitust sellele, et “kõik läheb hästi”.

  • Ta on tark ja ekstravagantne

    Ning just seetõttu põlgab tavapäraseid käitumisnorme. Tema mitmekülgne natuur ei mahu traditsioonilistesse, ühiskonna poolt seatud raamidesse. Mõistus ei lase tal aga ületada piire, mis eraldavad originaalsust psüühilistest veidrustest.

    Mis kasu meestel sellest on
    Koos temaga tunnetab mees end vabalt ning saab tunda midagi, mis asub tema argielu raamidest väljaspool. Kuna ta on sündinud uurija ja esmaavastaja, siis ei vii teda miski eemale sellisest sõbratarist. Ta nimetab naist oma muusaks ning on valmis koos temaga maailma lõppu minema. Kui saatus teda aga naisest lahku viib, jääb talle kogu eluks tunne, otsekui oleks tal jäänud pooleli huvitav raamat või on ta jäänud ilma vapustavast võimalusest.

    Seitse sammu vamp-naiseks muutumise teel

    Iga naine peab oskama mängida “vampi” teataval eluhetkel. Ning siis ütleb kättevõidetud mees: “Femme fatale on minu naine, ta muutis mu saatust!”

    1. Ole sihvakas. Naiselik täidlus assotsieerub meeste teadvuses kindlalt köögi ja maitsva lõunaga. Täidlane naine on mehe vaatevinklist kas matroon, köögitüdruk või ebaõnnestuja.
    2. Jumestuse aktsent olgu ripsmetel ning väljendusrikastel silmadel — kohta julgelt ta pilku ning püüa silmi mitte kõrvale pöörata. Otsene vaade on meeste poolt hinnatud kui seksuaalne väljakutse.
    3. Leia riietuses oma stiil. Kõige mõistlikum on kasvõi üks kord pöörduda stilisti poole palvega toonitada sinu individuaalsust.
    4. Hiline 10 minutit igale poole, välja arvatud tööle, et kõik näeksid, kui tähtis isik sa oled.
    5. Hoia oma minevik saladuses ning sinuga tutvumisel hakatakse sind salapäraseks pidama. Kui pärast selgubki, et salgasid vaid oma õpinguid ülikoolis, ei kurvasta see partnerit sugugi.
    6. Ütle: “Mulle meeldivad tugevad mehed!” — ja su kaasvestleja on kindel, et just tema on selline.
    7. Joo kallist shampust, jäävett, keerulisi kokteile ning head kuiva veini. Või ilma gaasita allikavett.

    Mida ei tohi saatsulikku naist mängides teha.

    1. Valjusti naerda. Mis mõistatus peitub küll naeru käes luksuvas naises?
    2. Muretseda valjusti oma tervise pärast, tundide viisi rääkida kaloritest ja vitamiinidest. Väliselt pead sa põlgama kõike maist, tervislikku eluviisi võib ka vaikides harrastada.
    3. Süüa praevorste, pitsat, friikartuleid ning võisaiu. Üldse ei tohi palju süüa — võib vaid maitsta.
    4. Juua õlut ja limonaadi — see on primitiivne. Maitsta likööre ja dessertveine — see on lapselik. Moest on läinud ka tequila — jäta see teismelistele.
    5. Ehtida end paljutaskuliste pükste ja tööteksadega, ilma kontsata plätude ja laiade seelikutega — sinu figuur ei pea meenutama spordisaali, armeed, ehitust ega külapidu.
    6. Endale ise mantlit selga panema, üle puurondi astuma, autost välja ronima, kui kõrval on mees. Kas ta ei saa aru, mida temalt nõutakse? Siruta talle otsa vaatamata oma käsi.