Luccil ja Huberil on kaks last ning viis lapselast ja paarike abiellus 1969 aastal. Intervjuus avaldab naine, et ta on oma abikaasaga tõesti kaua aega abielus olnud ja saladus seisneb naise meelest selles, et ta abiellus väga targa ja enesekindla ning loomulikult ka humoorika mehega.

"Minu jaoks toimis selline dünaamika väga hästi. Ja ausalt öeldes mul loomulikult vedas ka," räägib Lucci.

Huberi jaoks olevat see olnud armastus esimesest silmapilgust, näitlejanna seda aga väita ei saa. Kuid Huber olevat olnud oma valikus väga kindel ja kui ta suutis naise naerma ajada, oligi asi otsustatud.

Kaua abielus olnud paarike teeb siiamaani iga päev väikeseid asju, et armastust lõkkel hoida. Susan näiteks masseerib oma abikaasa puusa, sest Huber sai golfi mängides vigastuse. Mees omakorda räägib šarmika Austria aktsendiga ja see rõõmustab tema abikaasat väga.

Kui näitlejanna saaks anda nõu endast mitukümmend aastat nooremale versioonile, kõlaks see nõnda: "Ära ole häbelik ja ära karda nii palju. Mäleta, miks sa üldse sellesse mehesse armusid. Iga päev ei olegi lihtne, aga proovi seda olulist põhjust endale igapäevaselt meelde tuletada."

Inspireeriv, kas pole?