1. Ühest sõrmest

Hindate mõlemad oma iseseisvust. Olete teineteisele tähtsad, aga väärtustate teineteise isiklikku vabdaust ja ruumi. AGA see võib tähendada ka seda, et üks partneritest tahaks tagasi liikuda sõbratsooni ning väljuda romantilisest suhtest.
Käest kinni

2. Peopesad allapoole

See tähendab, et teie suhe põhineb kiindumusel, mitte kirel. See, kelle käsi on suunatud allapoole, on tugevam isiksus, kes haarab initsiatiivi ja langetab otsuseid.
Käest kinni

3. Sõrmseongus

Teil on väga tugev side, te olete kirglikud ja armunud ja võtate mõlemad suhet väga tõsiselt.
Käest kinni
4. Üle õla
See, kes võtab oma kallima käe üle tema õla, kaitseb teda kogu enda kehaga. Järelikult on ta väga (mõnikord ka liialt) kaitsev. Ta ei karda oma tundeid välja näidata. Sellisel paaril on tavaliselt väga hea, kindel ja intiimne suhe, mille üle mõlemad on uhked.
Käest kinni

5. Üks käsi peidab teise

Kui partner paneb oma käe su käe peale või võtab selle nii, et su käsi jääb täielikult tema peitu pihku, on see märk liigsest kiivusest ja kaitsesoovist. Teil on küll tugev side, aga tema tugeva omandiinstinkti tõttu tunned sa mõnikord ennast temast sõltuvana. See ei ole tavaliselt väga hea märk ja peaksid mõtlema, kas lased asjal edasi areneda.
PantherMedia 8188982

6. Vaevu puudutus

Väikesed õrritamised ja mängud käivad flirdi juurde, aga kui partner teeb seda pidevalt ja keeldub sul korralikult käest kinni võtmast, ei võta ta teie suhet kuigi tõsiselt.

7. Randmest haaramine

See on väga agressiivne omandižest. Ühest küljest tore — ta tahab sind täiega endale, aga teisest küljest ohumärk.
PantherMedia 23234915

8. Tugev haare

Kui ta hoiab su kätt kõvasti ja nii, et tema käsi on su käe peal, tähendab, et tema domineerib ja tahab olla boss.

9. Kahe käega

Mõnikord on okei, kui ta võtab su käe oma pihkude vahele. Aga kui ta ainult nii hoiabki, siis on see märk liigsest omandihimust, domineerimisest ja üleolekust.

10. Käsivangus

Kui eelistate kõndida pigem käsi käevangus kui käest hoides, näitab see nõrkust, hirmu ja ebakindlust. Sel viisil otsib partner sult kaitset ja kindlustunnet.
Käest kinni

11. Paneb oma käe sinu käe peale

Sel viisil tahab ta öelda, et sa ei pea millegi pärast muretsema — ta kaitseb sind ja sa oled turvatud.
Käest kinni

12. Daami hoiak

Seda žesti näeme peamiselt pulmapiltidel — mees hoiab õrnalt naise näppudest. See on märk heast ja kindlast suhtest, mis põhineb austusel ja usaldusel.
Käest kinni

13. Ei hoiagi käest kinni

See võib tähendada kolme asja: ta ei ole sinust huvitatud, ta tahab teie suhet saladuses hoida või ta on lihtsalt väga häbelik. Igal juhul võta teema üles ja uuri välja!

Allikas: Troab