Ära solvu tõe peale
Seda pole alati lihtne kuulda, kuid tõde kuulub toimiva suhte juurde. Kui su mees ütleb, et käitud hullumeelselt, siis astu samm tagasi ja analüüsi end. Kui ta ütles seda tõepoolest niisama, siis tasub suhte üle pikemalt järele mõelda, kuid suure tõenäosusega võiksid sa siis ärritumise või vastu nähvamise asemel pisut enda käitumist muuta. Et suhe toimiks, peab mehel olema võimalus sinuga aus olla.

Ära kadesta ta sõpru
Mees ei saa iga hetke oma päevast sinuga veeta ja usu — kui ka saaks, siis hea meelega ta ta seda ei teeks. Tal on vaja sõpru ja elu ka väljaspool teie suhet täpselt samamoodi nagu sinul on vaja sõbrannasid ja oma elu. Kui ta tahab sõpradega aega veeta ja mõned joogid võtta, siis lase tal seda ka teha. Tema naissoost sõpradega on aga arusaadavalt pisut keerulisem, sest nende peale on iga suhtes olev naine mingil ajahetkel armukade.

Ära tee sääsest elevanti
Vahel riivavad meie tunded kõige lihtsamad ja väiksemad asjad. Kui tunned, et hakkad solvuma või ärrituma, siis oota hetkeks ja analüüsi olukorda. Kas öeldu või tehtu oli tõesti nii hull, et sellest tuleks tüli tekitada? Nii saab palju mõttetuid pingeid ja tülisid ära hoida.

Ära kahtle asjatult tema tunnetes
Keegi ei saa sajaprotsendiliselt öelda, et inimene, kellega ta suhtes on, armastab teda igavesti. Me ei saa ju minna oma partneri pähe ning tema mõtetes sobrada. Küll aga pead sa alati uskuma, et inimene, kellega koos oled, armastab sind vähemalt sama palju kui sina teda. Kui teod ja sõnad on olemas, pole sul põhjust selles ka kahelda. Pidevalt kaheldes, küsides ja muretsedes jätad endast ebakindla mulje ja see peletab partnerit ka pisut eemale.

Ära eelda, et ta end muudab
Meil kõigil on omad head ja vead ja kui me teame, et peaksime enda juures midagi muutma, siis me ka teeme seda. Kuid ära hakka iga pisiasja pärast vinguma, vaid võta partnerit sellisena nagu ta on. Ja jäta meelde, et keegi ei hakka end muutma lihtsalt sellepärast, et sina seda tahad. See peab algama inimese enda sisemisest soovist.

Ära pea vimma
Suhted pole lihtsad, sest inimestel on võime üksteisele meeletult haiget teha vaid ühe halva otsusega. Võtame näiteks petmise — kui su mees petab sind, kuid vabandab ja sa usud, et tal on juhtunu pärast siiralt kahju, siis on täiesti normaalne, kui te ikkagi kokku jääte. Kuid sa pead laskma sel minna! Kui oled kord juba millegi andestanud, siis jäägu see seljataha — vastasel juhul olete suhtes, kus üks peab end koguaeg süüdi tundma.

Ära sõltu sõrmusest ja paberist
Ära käi oma mehele abiellumisega peale, kui ta seda tõesti teha ei soovi. Ole oma ootustega aus ja vaata, kas teie soovid kattuvad või mitte. Kui abielu on sulle väga oluline, kuid tema seda ei soovi, siis on sul vaid kaks valikut: jääda ja leppida või lahkuda.

Allikas: worldoffemale.com