JÄÄR

Sodiaagi esmasündinu ei taha tunda end kui mees, ta tahab olla SEE mees. Kui oled temaga koos, tee mehest enda jaoks maailma naba. Silmside ja intelligentsed vestlused viivad sihile, igasugusest sõnumite saatmisest Jäär huvitatud pole. Ära lase kohtumistel liiga pikale venida — ta peab teadma, et sul on ka oma elu.

SÕNN

Sõnnil on kõik meeled väga erksad — teda võrgutab kindel lõhn, materjal või puudutus. Sõnn ei saa sinna midagi parata, kui talle meeldivad vaniljese lõhnaga naised või pehmed siidised käed. Kasuta neid siis loomulikult enda kasuks!

KAKSIKUD

Kaksikuid erutab elav vestlus — naine, kes tunneb teemat ja oskab huvitavalt oma mõtteid väljendada, on Kaksikutest mehe jaoks vastupandamatu. Jäta siis meelde, et tark naine teab, millal rääkimine lõpetada ja kuulama hakata.

VÄHK

Vaatamata kõvale koorele on Vähk väga tundlik ja hella hingega. Näita talle hoolivust, armastust ja usaldust ja ta ei suuda sinust enam lahti lasta.

LÕVI

Lõvi on karismaatiline kutt ning ilusatest ja armsatest austajatest tal puudust ei tule. Kuid kas need austajad oskavad teda ka naerma ajada? Huumor on Lõvi elus väga tähtsal kohal ja kui sa suudad teda korralikult naerma ajada, siis oled teistest naistest tema silmis peajagu üle.

NEITSI

Neitsit ei eruta naised, kes üle pingutavad — tema jaoks on tähtis, et üldised head omadused olemas oleksid. Motiveeritus, kaastundlikkus, elujanu ja moraalitunnetus on vaid mõned neist. Ei saa aga öelda, et teda kuidagi välimusega võluda ei õnnestuks — paar nööpi võib ülevalt ikka lahti jätta.

KAALUD

Kaalud ei suuda vastu panna tõeliselt stiilsele naisele. Sa ei pea käima kaasas hilisemate trendidega või kandma vaid firmamärke — kui riietus on maitsekalt kokku sobitatud, võidad sa kiiresti Kaaludest mehe tähelepanu.

SKORPION

Võta kasutusele oma naiselikud võlud — Skorpion teab, et armastus on maagiline tunne ja tema köitmiseks pead suutma mehele ka seda maagiat pakkuda. Viimane inimene, kelle suunas Skorpion vaatab on igav naisterahvas.

AMBUR

Amburitele meeldib naisi jahtida — tee end kättesaadavaks, kuid kao siis silmapiirilt. Anna talle maitsta, kuid mitte süüa. Kui muudad end liiga kergesti kättesaadavaks, siis kaotab Ambur peagi huvi.

KALJUKITS

Kaljukits on kõige konservatiivsem meesterahvas, keda sa kohata võid. Ei, ta pole kinni minevikutavades ja traditsioonides, kuid ta abiellub vaid selle naisega, kes meeldib ka tema emale ja sõpradele.

VEEVALAJA

Veevalajast mehega võib olla raske suhet luua, sest iial ei tea, kus nende jaoks sõprus lõppeb ja suhe algab. Ehk tasukski temaga algul sõbraks saada ja siis vaikselt suhteid soojendama hakata.

KALAD

Kalad tähtkujust mees tahab leida endale hingesugulase — iga naisega tema ei lepi. Näita talle, et teil on ühised huvid, soovid ja eesmärgid, kuid ära teeskle huvi millegi vastu, mis sulle tegelikult korda ei lähe.


Allikas: ivillage.co.uk