Seega, kui oled...

JÄÄR

...on su parim sõber Kaalude tähemärgist, sest just tema suudab sind ohjes hoida. Iga kord, kui käitud hetke ajevil või reageerid millegi suhtes üle, aitab tema su maa peale tagasi tuua. Ja see sõprus sobib teile mõlemale, sest sina aitad Kaaludel lõpuks ometi otsuse langetada ja härjal sarvist haarata.

SÕNN

...on su parim sõber Kalade tähemärgist. Kuna Kalade tähtkujust inimesed kipuvad vooluga kaasa minema, ei satu teie sarved Sõnnide jõulise maailmavaate tõttu ristamisi. Kalad aitavad Sõnnil näha maailma pisut teise nurga alt ja Sõnnid pakuvad Kaladele stabiilsust.

KAKSIKUD

...on su parim sõber Veevalaja tähemärgist, sest ta ei proovi sind kunagi luku taha panna. Täpselt nagu Kaksikud, on ka Veevalaja ekstsentrilise iseloomuga, kes naudib iseseisvust ja autentsust. Kuigi nad saavad alati koos lõbutseda, austavad nad ka teineteise vajadust olla aeg-ajalt omaette.

VÄHK

...on su parim sõber Kaljukitse tähemärgist. Kui Vähid hoolivad teistest inimestest läbi emotsionaalse mõistmise, siis Kaljukitsed näitavad armastust välja läbi andmise. Vähk õpetab Kaljukitsele, kuidas murda maha müürid ja lasta enda eest hoolitseda.

LÕVI

...on su parim sõber Amburi tähemärgist, sest nad mõlemad tahavad, et elus oleks pidevalt põnevust. Kui need kaks on sõbrad, ei ole nende elu kunagi igav. Lõvi julgustab Amburit loominguliselt mõtlema ja Ambur aitab Lõvil mugavustsoonist väljuda.

NEITSI

...on su parim sõber Skorpioni tähemärgist, sest ka tema on sügavalt intelligentne inimene, aga hoopis erineval viisil kui Neitsi ise. Kui Neitside intelligentsus peitub analüütilises mõtlemises, siis Skorpionid panevad paika kindla strateegia kõhutunde ja emotsionaalse intelligentsuse teel. Koos moodustavad nad ideaalse tiimi.

KAALUD

...on su parim sõber Kaksikute tähemärgist, sest kui paned nad koos ühte tuppa kinni, hakkab ruum elama. Nende vestlused ei lõppe kunagi ja lisaks annab Kaksikud Kaaludele enesekindluse, mida ta nii väga vajab.

SKORPION

...on su parim sõber Vähi tähemärgist. Skorpionid soovivad enda ümber kohata emotsionaalselt väga intelligentseid inimesi, et tunda end turvaliselt ja mõistetuna. Vähk suudab mõista, kuidas Skorpion end igal ajahetkel tunneb ja vastutasuks kaitseb Skorpion alati oma Vähist sõpra.

AMBUR

...on su parim sõber Jäära tähemärgist. Kui Ambur on seikleja, siis Jäär on tegude inimene. Ambur suudab alati mõelda välja mõne briljantse idee, Jäär annab talle enesekindluse see täide viia ning koos muudavad nad ka võimatu võimalikuks.

KALJUKITS

...on su parim sõber Sõnni tähemärgist. Sõnn mõistab Kaljukitse praktilist viisi, kuidas asju ellu viia ja tiimina on nad üliproduktiivsed. Sõnn tuletab Kaljukitsele meelde, et too peab olema kannatlik ja hindama ka väikeseid kordaminekuid. Kaljukits annab vastutasuks Sõnnile aga hoogu juurde, et üldse alustada.

VEEVALAJA

...on su parim sõber Lõvi tähemärgist, sest ta tuletab oma Veevalajast parimale sõbrale meelde, et too peaks vahelduseks ka iseendale keskenduma. Ta tuletab Veevalajale meelde, et ta peaks lõõgastuma ja protsessi nautima. Vastutasuks näitab Veevalaja Lõvile, kuidas muuta oma katsed millekski, millel on võim muuta maailma.

KALAD

...on su parim sõber Neitsi tähemärgist. Kui Kalad on üldiselt rahulikud ja muretud inimesed, siis sellest võib saada probleem, kui Kalad sellega liiga rahule jäävad. Neitsi aitab hoida unistajatest Kalasid maa peal ja vastutasuks aitab viimane lasta Neitsil lahti oma muredest ja luua ühendus oma hingelisema poolega.

Allikas: elite daily