Aga millal on õige aeg teha ise esimene samm? Toome ära seitse kindlat märki, et see aeg on nüüd ja praegu!

1. Ta saadab sulle väga selgeid märke, et sa meeldid talle

Ta teeb sulle komplimente, puudutab su kätt, kui sind kõnetab, sa märkad, et ta jälgib sind salaja — need märgid räägivad ilmselget keelt. Lisaks saab iga naine tegelikult juba intuitiivselt aru, kui ta kellelegi meeldib.

2. Ta käitub nii, nagu eelmises punktis toodud, ainult sinuga

Selge see, et kui ta igale naissoost olevusele komplimente loobib, ei tasu teda väga tõsiselt võtta. Aga usu, sa saad aru, kui tema tähelepanu on eksklusiivselt sulle suunatud — naised selles tavaliselt ei eksi.

3. Ka teised inimesed on märganud, et ta pöörab sulle kõrgendatud tähelepanu

Kui juba su sõbrad või kolleegid seda märkavad, siis võib kindel olla, et see pole ainult sinu peas. Kui kõrvalseisvad inimesed hakkavad sind juba ise tagant ärgitama, et sa esimese sammu teeks, siis on tõesti viimane aeg.

4. Ta üritab iga hinna eest sinu lähedal olla

Kui te olete töökaaslased, üritab ta koosolekul su kõrvale istuda. Kui puutute kokku vahel mingi seltskonna kaudu, lööb ta alati särama, kui sind näeb. Kui teed ettepaneku kuhugi minna, on tema kohe käpp.

5. Ta ei ole üritanud sind voodisse saada

Kui te olete koos kusagil peol olnud, ei ole ta üritanud sind enda poole meelitada ega teinud ka švipsis olekus lähenemiskatseid — see tähendab, et sa huvitad teda tõsisemalt, mitte ainult voodikaaslasena.

6. Teil jätkub alati jututeemasid

Isegi kui te olete üksteisega vesteldes veidi kohmetud, siis teemasid, mis teil tekivad, jagub. Teil on sarnane maailmavaade, sarnane mõtteviis, sarnased huvid, sarnane huumorisoon.

7. Teist kahest oled sina see julgem pool

Kui sina oled loomult julgem ja ekstravertsem, siis ongi ju loomulik, et sina teed esimese sammu. Mine nüüd ja tee see ära — kaotada pole ju midagi!

Allikas: Her Campus