"Ühel hommikul läksin tema poole, et teda hommikusöögi ja tema soovitud videomänguga üllatada. Leidsin ta paljalt oma eksi kaisus magamas.
Ta ei kuulnud, et ma sisenesin, niisiis sulgesin enda järel vaikselt magamistoa ukse, jätsin mängu ja hommikusöögi koos oma võtmega köögilauale.

Läksin autosse, sulgesin oma Facebooki konto ja blokkisin ta kõikidest teistest sotsiaalmeediatest ära. Helistasin ka oma telefoniteenuse pakkujale, et oma telefoninumber ära muuta.

Saatsin pereliikmetele ja lähematele sõpradele sõnumid, et me ei ole enam koos. Palusin neil kõigil talle sotsiaalmeedias blokk peale panna, aga põhjust ma neile ei öelnud.

Õnneks oli mul võimalus oma korteri üürileping kiiresti lõpetada ja alustasin juba nädal aega hiljem uues linnas uut tööd.

Lõikasin ta täiesti oma elust välja ega pakkunud talle võimalust dialoogiks ega seletuseks. Haihtusin ta elust pärast temapoolset ränka reetmist.

Usun, et selline teguviis mitte ainult ei aidanud mul ainult iseendale keskenduda, vaid minu salapärane kadumine teeb talle rohkem haiget kui miski muu, eriti kui ta mõtleb, kui hästi meil tegelikult viimasel viiel aastal kõik oli."