Korraldage lahe fotosessioon
Oled ehk isegi märganud Facebookis neid ägedaid pilte paaridest, kes fotodel totakaid poose võtavad? No vot! Tee seda sinagi. Peale selle, et teil on hiilgama lõbus päev, on teil sellest ka kaunis mälestus.

Kirjuta armsale nunnu luuletus või sõnum
Teinekord näib, et sõnadest jääbi väheks. Või vähemalt on enda siiraid tundeid nii pagana raske suuliselt väljendada. Siis tulevad paper ja pliiats appi! Sa ei pea olema seda tehes Marie Under, piisab, kui paned paar kaunist rida paberile. Või miks mitte tekstsõnumisse.

Hankige endale sarnased tätoveeringud
Olgu, me teame, et tegelikult ei soovita üksi tätoveerija kellegi nime kirjutamist enda kehale. Kui sa aga tõesti, tõesti armastad inimest enda kõrval, võiksite teha endale sarnased kehakaunistused. Näiteks märgite üles teie kohtumiskuupäeva või mõne sümboli, mis on teile mõlemale väga oluline.

Sõnumid nii külmikul kui vannitoas
Oled sa proovinud kirjutada paar kaunist sõna näiteks udusele peeglile või hoopis väikesele paberilipikule, mille kinnitad külmkapile? Need kolm kaunist sõna teevad igaühe tuju heaks, ükskõik millisel kujul need ka tulevad.

Hommikusöök voodis
Kellele ei meeldiks nädalavahetusel kaua magada? Seda romantilisemena tundub žest, kui ärkad varakult, et valmistada enda elukaaslasele suurepärane hommikusöök. Pealegi, kui söök söödud, saab taas kallima kaissu ronida.

Allikas: All Women's talk