Saladused, mida su partner sulle räägib
Kui ta sind palub, et sa sellest või teisest nüansist tema elus kellelegi ei räägiks, siis peab see palve olema sinu jaoks püha. Ükskõik kui palju sa oma sõbrannat hindad, sa ei tohi talle ainult sulle usaldatud asju rääkida. Mitte kunagi ei tea, kuidas miski võib välja tulla — ja pärast seda ei suuda su kallim sind enam iialgi usaldada.

Iga viimane kui väike tüli, mis teil kallimaga on
Mõndasid probleeme on oma sõbrannadega hea arutada, aga kui hakkad iga pisiasja arutama, jääb su sõbrannadele mulje, et su kallim kohtleb sind halvasti. Lõpuks oled sa ise ennast pannud olukorda, kus pead oma kallimat sõbrannade eest kaitsma hakkama või hakkad hoopis ise ka uskuma, et tõepoolest, ta ei kohtle sind hästi, kuigi see tegelikult üldse nii ei ole.

Väga intiimsed detailid
Muidugi tahad sõbrannadele kiidelda, kui kohutavalt hea su kallim voodis ikka on — lase käia! Aga ära räägi tema meheau eripäradest või seksiprobleemidest. Mehed nagunii kardavad kogu aeg, et naised nende peeniste pikkusi võrdlevad. Ja kui sa näiteks peaksid kunagi sõbrannaga tülli minema ja ta mingit sinu mehe kohta käivat intiimset detaili levitama peaks, oleks sul kindla peale vesi ahjus.

Oma peikast ülivõrdes rääkimine
Eriti suhte alguses tahab iga naine oma uue vallutusega kiidelda ega suuda eriti millesti muust rääkida. Aga hoia ennast tagasi — sinu vallalised või kehvemas suhtes sõbrannad võivad tunda end halvasti. Hooli ka nende tunnetest — muidugi on neil sinu pärast hea meel, aga tekib oht, et nende elu hakkab sinu kõrval mannetuma tunduma.

Allikas: Her Campus