Eelistan suhteliselt saledat tüüpi, kuid see peab olema võimalikult Naiselik (mitte nagu Ally McBeal, aga ka mitte lademetes tselluliiti).

Naise keha peab olema hoolitsetud ka füüsilise trenni mõttes - naha alt tahaks tunda väikest lihast. Samas Sydney's ujujaid, võimlejaid ja muid atleete vaadata ei olnud eriti esteetiline.

Pikkus ei ole naise keha puhul oluline, küll aga rind - mulle meeldib keskmise suurusega vormis rind.

Samuti on kena kui liibuvaid riideid kandval naisel on eristatavad puus ja vöökoht (suhet ei oska soovitada).

Igasugused värvivalikud (juuksed jne.) võivad olla väga erinevad sõltudes naise tüübist ja iseloomust. Eelistaksin kerge päevitusega tüüpi.

Mis muudesse detailidesse puutub siis usun, et enamik mehi hindab kenasid sihvakaid jalgu, mis ei ole liiga kondised. Tähtis on suu - kena naeratuse annavad kenad hambad, silmad ei tohi vist liiga pisikesed olla. Küll aga on ka liiast kui näos laiutab ainul üks suur suu ja kaks suurt silma (vajan proportsionaalsust).

Hea mulje jätab see, kui naise kehalt on eemaldatud liigne karvkate - tundub esteetilisena Juuksed on naisel looduslik ehe. Palun ärge kantke siilisoengut. Eelistan vist pikemaid juukseid, kuid on tüüpe, keda ei kujutaks endale nendega ette. Loomulikult peavad juuksed olema puhtad ja lõhnama hästi.

Meeldib kui on tehtud korralik make-up, kuid värvi alt ei tohi välja tulla keemia poolt rikutud keha.

Väga tähtis on, et kena keha kataks kena pesu ja maitsekad riided.

Palve hinnata vaid keha jätab tegelikult suurema ja olulisema osa kõlgetõmbe tekkimisest välja - ainult proportsionaalsest ja hoolitsetud, kuid tuimast kehast füüsiliseks ligitõmbeks ei piisa. Naine peab oskama oma keha näidata - siin muutuvad määravakse miimika, liikumine ja käitumine.