Rääkimata fetiš

“See oli minu jaoks küll kohutavalt piinlik, aga ma ei suutnud seda rohkem enda teada jätta. Ma rääkisin oma naisele, et mind erutab seksuaalselt kõige rohkem väga ülekaaluliste naiste piltide vaatamine. Ta oli korraks küll segaduses, kuid otsustas siis toetav olla ja ütles, et see on minu asi, kuidas ma enne seksi erutuda soovin või mida ma oma vabal ajal internetis teen. Tõeline kergendus!”

Soov magada teiste inimestega

“Ma olin juba mõnda aega mõelnud, et ma ei taha igavesti ainult ühe inimesega seksuaalselt seotud olla. Ma muudkui veeretasin ja veeretasin seda mõtet, kartes seda oma naisele öelda, sest äkki ta jätab mu maha. Kuid mul vedas, hoopis naine oli see, kes selle mõtte välja käis. Ma käitusin veidi üllatunult ja ütlesin talle siis “jah, loomulikult kallis, kui sa seda soovid!”

Otsus mitte lapsi saada

“Üks kõige hirmsamaid asju, mida ma oma kallimale olen pidanud ütlema, on fakt, et ma ei taha mitte kunagi lapsi saada. Suur oli minu üllatus, kui sain teada, et tema mõtleb täpselt seda sama! Oleksin ma suutnud seda vaid varem öelda — see oleks säästnud mind aastatepikkusest muretsemisest.”

Saladuslik korrigeerimine

“Ma olin olnud aastaid oma abikaasaga koos, aga ta ei teadnud, et ma pole alati selline välja näinud. Pikka aega tagasi olin ma lasknud oma nina korrigeerida, sest mulle ei meeldinud see üldse. Minu jaoks oli see kohutav saladuse paljastamine, tema aga võttis seda nii rahulikult kui üldse võimalik. Tore!”

Allikas: YourTango