Sa oled täielik draamakuninganna: paar päeva pole tülitsenud ja juba kurgus kiheleb, et tahaks ikka oma elukest vürtsitada ja kallimale kehvasti öelda? Jube suhtumine, kas pole?

Sa ei andesta ega unusta: ja enda jaoks sobivas olukorras hõõrud kallima viga talle ikka ja jälle nina alla.

Sa oled ülbe: arvad, et näitad sellise käitumisega oma iseseisvust, tegelikult aga käitud lihtsalt halvasti ja mõnitavalt teise inimese suhtes.

Sind ei saa usaldada: räägid suvaliselt kallima saladusi ja piinlikke olukordi teistele välja? On tõeline ime, et ta ikka veel sinuga koos on.

Sa ainult virised: sulle ei sobi mitte kunagi mitte miski ja sa oled täiesti veendunud, et teiste inimeste põhiline missioon on sind õnnelikuks teha.

Sul on alati õigus: või nii sa vähemalt arvad. Tule maa peale tagasi, mitte kellelgi ei saa olla alati õigus, see lihtsalt ei ole võimalik.

Sa oled kohutav suhtleja: kui sa ei saa oma tahtmist, hakkad sa käituma nagu väike jonniv laps.

Sa keeldud vabandamast: oled teinud vea, aga ei kavatsegi selle eest vabandada, sest tunned, et see on alandav? Ei, oma veast arusaamine ja vabandamine on hoopis märgid tugevusest ja empaatiavõimest.

Sa oled kontrollifriik: lähed närvi, kui mees ei võta telefoni vastu ja sul on alati vaja teada, mida ta lõunaks sõi, mida ta kolleegidega rääkis ja miks ta lubatud 15 minutit hiljem koju jõudis? Lõpeta ära, see ei ole normaalne käitumine.

Sa käitud lapsikult: mõtle nüüd hoolega järele, kui vana sa õieti oled. Kas tunned ära endas käitumismustreid, mis tegelikult sobivad pigem kolmeaastasele?

Allikas: YourTango