1. Väljenda oma tänulikkust iga päev

Suhted toovad meie ellu teatud kindlustunde. Kuigi on hea, kui sa ei pea enam pidevalt analüüsima, mis suunas suhe liigub, siis ära võta oma suhet iseenesestmõistetavana. Mugavustsooni langedes ei märka paljud enam asju, mida partner nende heaks teeb. See on põhjus, miks suhted hävinevad. Ole tänulik iga päev ja ära unusta oma partnerit märgata ja tänada!

2. Kallista oma kaaslast tihti

Kallista teda. Suudle teda. Kaisuta teda. Mida rohkem te füüsilist lähedust jagate, seda parem. Suhe ei tähenda midagi, kui sinna ei investeerita. Ainult sõnadest piisa. Sa võid oma partnerile viis korda päevas öelda, et sa teda armastad, aga sinu käitumine ja teod on need, mis seda kinnitavad.

3. Käige regulaarselt kohtingutel

Iga päev kohtingutel käimine pole reaalne, aga nädalas korra on küll! Valige ühiselt välja üks päev või õhtu nädalas ja pühendage see täielikult teineteisega kvaliteetaja veetmisele. Regulaarsed kohtingud hoiavad suhte värske ja põnevana.

4. Ära unusta pisiasju, mis su partneri õnnelikuks teevad

Selle jaoks on oluline õppida oma partnerit kuulama. Sa pead olema tähelepanelik, et teada, mis su partnerile oluline on, mis teda õnnelikuks teeb ja mis talle pisarad silma toob. Sinu hoolimine ja tähelepanelikkus on edukas suhtes hädavajalik, märka lisaks suurele pildile ka detaile!

5. Õpi peale vigade tegemist vabandama

Oskus õigel hetkel rääkimine lõpetada ja vabandust paluda on lähisuhtes väga oluline. Tunnista vajadusel oma vigu, ole lahke ja anna endast parim, et kõik korda teha. See ei tähenda, et sa alati kogu süü enda kanda peaksid võtma, pigem seda, et sa oskad oma lahinguid hoolega valida.

6. Austa oma partneri piire

Ja veendu, et tema austab ka sinu omi. Suhtes olles ei tohi kunagi unustada oma identiteeti ja väärtusi! Üksteise piiride teadmine ja austamine on võti eduka suhteni. Iga inimene väärib isiklikku aega, ruumi ja privaatsust.

7. Jäta minevik minevikku

Minevik on põhjusega minevik! Su eelmised suhted ja kogemused ei defineeri praegust sind. Sa oled see, kes sa nüüd ja praegu olla otsustad. Praegu oled sa valinud selle partneri ja selle elu. Sea fookus olevikku ja anna endast parim, siin ja praegu. Kõik muu on ebaoluline. Oskus minevik minevikku jätta tähendab ka seda, et tülitsedes ei tohiks pidevalt tõsta üles vanu teemasid ja tehtud vigasid.

Allikas: The Power of Silence