Üks soe ja südamlik armastuslugu ei pea olema vaid mehe ja naise vahel, vaid võib olla ka lugu sellest, kuidas kohtusid oma kõige kallima sõbraga või kuidas esimest korda said aru, et armastad elu. Ehk hoopis hetk, kui tuli ilmale sinu pisike prints või printsess ning mõistsid, et sa ei suuda enam kunagi kedagi rohkem armastada kui oma last? Või päev, kui avastasid, kui väga sa armastad päikesepaistet ja värskelt niidetud muru lõhna?

Pane oma armastuslugu kirja ja saada see meile naistekas@delfi.ee, et saaksime koos rõõmustada selle üle, kui palju asju siin elus armastamist väärivad.

Parima loo jutustaja saab kingiks pakikese essence'i uue kevad/suvise meigikollektsiooni toodetega (alloleval pildil), kust võib leida näiteks wow-efektiga ripsmetuši, särapuudripaleti ja muud huvitavat.

Auhinnamäng on lõppenud! Kuna häid ja südant puudutavaid lugusid oli väga palju, otsustasime loosida võitja välja kõigi saadetud lugude vahel. Sel korral osutus õnnelikuks võitjaks Eneli K. Palju õnne! Võtame sinuga peagi ise ühendust.