Sa usud inimestesse. Sa usud, et kõik võivad eksida. Et see on inimlik. Sa püüad teisi mõista. Sa annad alati teise võimaluse. Sa lased end oma südamest juhtida, sellest südamest, mis alati otsib lahendusi ja katsub teisi inimesi mõista, neile andeks anda ja pingutab, et leida lahendusi.

Aga sinu headusel on piirid.

Kui sa näed, et teisel inimesel on ükskõik.

Sa oled küll valmis kõigeks, aga kui sa näed, et teine inimene ei liiguta väikest sõrmegi, sest sa teda lihtsalt ei huvita, siis on sul piisavalt uhkust, et minema minna sirge seljaga.

Kui sulle haiget tehakse.

Kui keegi sulle haiget teeb, sind nutma ajab ja tekitab su ellu liigset stressi, tuues negatiivseid emotsioone ja valu endaga kaasa, siis sa eemaldud. Sa ei luba endale haiget teha ega end ära kasutada.

Sa tead, mida sa väärid.

Sa tunned oma väärtust. Sa väärid sellist armastust nagu sinul anda on. Sa väärid olla ümbritsetud headest inimestest, kes oskavad sind hinnata ja kes tahavad sulle head.

Kui see on viimane tilk karikas.

Sa ei taha suhet lõpetada, aga mõnikord lihtsalt ei ole muud valikut. Oma hirmsa käitumisega võib teine inimene sind ära tõugata. Kui sa märkad, et kõik su pingutused on asjata, su headust on ära kasutatud ja kõik, mis sa saad on valu ja kannatus, siis otsustad sa ära minna. Ja kui sa lähed kord, siis selleks, et mitte kunagi tagasi tulla.

Milliseid inimesi sa pead vältima?

Mõnikord usaldad sa inimesi nii palju, et ei oska aimatagi, et nende hulgas on ka neid, kes sulle halba soovivad. On inimesi, kes võtavad sinult energiat, kes hävitavad su elu ja väsitavad sind emotsionaalselt. Millised on need inimesed, keda on parem vältida?

Neid, kes pidevalt hädaldavad.

Tundub nagu osadel inimestel on ainult probleemid ja hädad. Nende elus ei lähe mitte kunagi midagi hästi. Nad ainult hädaldavad hommikust õhtuni. Nad kritiseerivad liiga palju, jagades enda ümber oma negatiivset energiat.

Neid, kes on enesekesksed.

Sellised inimesed usuvad, et on maailma nabad ja sina oled ainult selleks, et neid imetleda, kuulata ja neid teenida. Sa ei huvita neid tegelikult ja kui neil sind enam vaja ei ole, siis keeravad nad sulle selja.

Neid, kes on halvad.

Need on inimesed, kes valetavad, varastavad ja teevad teistele meelega haiget. Neid pead sa vältima. Mine eemale nende kurjusest ja negatiivsusest, vastasel korral ei saa sa end hästi tunda.

Neid, kes raiskavad su aega.

Mõned inimesed tulevad su ellu huvitumatu sinust enesest ja su muredest. Nad toovad enesega kaasa oma elu, oma tegevused ja oma probleemid.