1. Nad peatuvad, et öelda tere

Uuringud näitavad, et esimesed neli minutit sinu õhtust kujundab terve ülejäänud aja. Seega, isegi kui sa oled oma lemmikseriaali vaatamisega poole peal ja seal juhtub midagi põnevat, pane asi korraks seisma ja ütle oma kallimale tere, kui ta uksest sisse astub. Veel parem, mine kallista ja suudle teda!

2. Nad nääklevad

Väikeste asjade üle nääklemine ei ole mitte ainult loomulik, vaid ka vajalik. Pigem vaielda pisiasjad kohe selgeks, kui lasta neil hinges settida ning käärima lasta. Nii tekivad ainult suuremad probleemid.

3. Nad tähistavad

Teineteist tuleb toetada nii heas kui halvas. Loomulikult lohutad sa oma kallimat, kui ta elus midagi halba juhtub. Aga millal te koos tähistasite midagi, mis ühe tuju tõeliselt rõõmsaks tegi? Selleks sobivad ka väikesed pisiasjad — väike kaalulangetus või uus kleit. Olge rõõmsad!

4. Nad lõbutsevad koos

Olgu see nii ilmselge kui on, rõhutamata ei jää ta siiski. Paarid, kes suudavad koos hästi aega veeta, omavad tulevikus ka tugevamat ja kindlamat suhet. Mida rohkem sõprusesse ja rõõmu investeerida, seda parem.

5. Nad räägivad sellest, mida nad lõunaks sõid

Ka päeva kõige elementaarsemad asjad võivad teie suhet ja sidet mõjutada. Seega, rääkige teineteisega sellest, mida te lõunaks sõite või kui kaua bussisõit tööle aega võttis.

6. Neil on omad naljad

Kui sa oled seltskonnas ja järsku üks paar mingi kindla sõna peale pööraselt koos naerma hakkab, siis võid kindel olla, et neil kahel on kõik hästi! Heas suhtes olevatel armastajatel tekivad omad naljad ja ütlemised.

7. Nad miilustavad

Armunud teismelisena käitumine on tegelikult suhtele kasulik. Ärge unustage intiimsust ja selle olulisust. Miilustage, musitage ja kallistage — see teeb teie suhtele head!

8. Nad räägivad avameelselt

Suhte üks suurimaid alustalasid on avatud suhtlus. Sest teistmoodi lihtsalt ei saa! Kui asju varjata, siis tekivad neist mured või probleemid. Ja see võib ajapikku suhtesse tõelise lõhe sisse lüüa.