1. Sa ei ole rahul

Oma uue kaaslaseg sõbrannade ees kekutamine viib su tuju küll hetkeks taevasse, kuid muul ajal on meeleolu endiselt nullis ja silmad peatuvad igal kenal noormehel, kes mööda läheb. Olgem ausad, sa ju tegelikult kasutad seda kutti lihtsalt ära. Usu, taipamine, et oled kellegi jaoks lihtsalt mänguasi ei ole just maailma meeldivaim. Parem ole aus nii enda kui tema vastu ja lõpeta see jama kiiresti ära.

2. Sa pole oma eksist üle saanud

Kaks sekundit pärast lahkuminekut ja Facebookis suhtestaatuse muutmist ei ole õige aeg hakata endale uut kaaslast otsima. Otsi parem üles oma sõbrad ja pakk taskurätikuid, nuta peatäis ja suundu linna peale lõbutsema. Ning ära mõtle uutele meestele enne, kui mõte eksist enam nutma ei aja ja haiget ei tee.

3. Sul ei ole aega

Said just oma unelmate töökoha ning sisseelamine võtab omajagu aega, korteris on remont lõpetamata, trennis vaja käia... Uus kutt on lahe küll, aga mõtle väga hoolega, kas see hetk on õige püsisuhte alustamiseks. Sa ei suuda praegu iseendagagi hakkama saada ning ainus, millest pärast pikka päeva mõelda suudad on su voodi ja padi. Ära kiirusta. Ta mõistab, kui on õige mees.

4. Sa ei ole kindel

Kui sa ei ole 100% veendunud, et tahad temaga koos olla, siis see on selge märk, et tegelikult ikka ei taha. Selle tunnistamine endale on keeruline ja talle ütlemine veel raskem, kui kõik tundub senini muidu väga kenasti sujunud olevat... aga kui su plusside ja miinuste nimekirjas on miinuseid rohkem või need on plussidest kaalukamad, siis ei ole vajagi pikalt mõelda - sellest asjast head nahka ei tule.

5. Sa kahtled oma seksuaalsuses

Kui oled andnud mõnele armsale tüdrukule lootust, kuid ei mõtlegi temaga suhet järgmisele tasandile viia, lõpeta see parem kohe. Või kui oled üritanud kogu maailmale tõestada, et oled hetero ja käinud selle demonstreerimiseks väljas ühe kena noormehega, kuid tegelikult ihaldad hoopis seda tüdrukut sealt poest, jäta see valetamine ja lapsikud mängud ning ole nii enda kui teiste vastu aus.

6. Sa otsid oma päästjat

Kui loodad, et uus mees muudab su elu kardinaalselt, nüüd lõpuks jõuab õnn sinu õuele ja kõik mured kaovad, oota veel natuke ja kasva enne püsisuhte alustamist suureks. Vastutus sinu elu ja õnne eest lasub ainult sinu õlul, kuni sa seda ei mõista, ei püsi sul ükski suhe.

7. Sa ei usalda

Killuke armukadedust on mõistlik, aga kui oled seda tüüpi naine, kes peab teadma tema Facebooki parooli, pangaparoole, telefoni PIN-koodi ning nuhid esimesel võimalusel läbi ta taskud, sahtlid, meilboksi ja suhtlusportaalide kontod, siis ei ole tõsisem suhe sinu jaoks. Enne enese sidumist uue mehega peaksid kõigepealt maha rahunema, oma probleemid spetsialisti abil ära lahendama ning alles siis uuesti kohtama minema.

8. Su elu on kirevam kui seebiseriaal

Draama siin, tüli seal, kisma tööl ja intriigid sõbrannadega... milleks kõik see? Klatš ja kõmu on muidugi põnevad, kuid ühelegi mehele ei meeldi olla pidevalt mingite lapsikute stseenide ning uksest ja aknast sisse ja välja voorivate ekside keskel. Rahune maha!

Allikas: Allwomenstalk