1. Ta helistab sulle alati ainult pärast kella 11 õhtul

Ta soovib sinult saada ainult ühte asja. Kas sulle tõesti sellest piisab? Ja ära arva, et see on alguse asi — kui noormees võtab sind juba alguses kui mänguasja, pole tal kindlasti kavatsust suhtega tõsisemaks minna.

2. Ta räägib oma eksist halvasti

See on väga halb märk. Ta on kahepalgeline ja vastiku iseloomuga. Võid kindel olla, et ka sinust räägib ta halba juba praegu. Jookse!

3. Ta on salalik

Ta kaob vahepeal päevadeks ära, telefonile ei vasta, pärast hämab midagi. Selge see, et tal on midagi varjata, näiteks naine ja kuus last. Pole mõtet jännata.

4. Ta ei saada kunagi esimesena sõnumit

Kui ta oleks sinust piisavalt huvitatud, võtaks ta sinuga ise ühendust. Kui ta selleks ei vaevu, siis on sind talle ainult nii palju vaja, et oleks keegi käepärast, kui ööd üksi veeta ei taha.

5. Ta ei suuda oma viha kontrollida

Ta võib sinuga kohvikus üliarmas olla, aga kui ta ühtäkki kelneri peale karjuma kukub, et see kõike valesti teeb, siis põgene, enne kui ta viha ohvriks saad sa ise.

6. Ta ei saa su sõpradega läbi

Kui talle ei meeldi inimesed, keda sina armastad, miks sa siis arvad, et sina talle meeldima peaks? Ja mõtle korra järele, miks tema sulle üldse meeldib…

7. Ta ei kutsu sind päris kohtingule

Tema kodus tema voodis filmi vaatamine ei ole kohting. See on lihtsalt kerge meelelahutus enne seksi. Kui see on kõik, mida ta sinuga koos teeb, ei ole sa ta jaoks muud kui lihtsalt ajutine voodikaaslane parema puudumisel.

8. Ta arvab, et tema on maailma keskpunkt

Ükskõik, millest on jutt, suudab ta alati teema iseenda isikule viia. Jätagi siis ta tema lemmikinimesega — ehk tema endaga — omaette. Võib-olla ei pane ta oma eneseimetluse paistes isegi tähele, et sind tema maailmas enam pole.

Allikas: Her Campus