1. Kui teie suhtlus on pigem kurnav kui kosutav
Kui plaanide tegemine nõuab erilist pingutust ja kokku saades ei saa enam jätkata sealt kus viimati pooleli jäite, siis võib see olla signaal, et enam polegi nii palju ühiseid teemasid. Teie elud on muutunud kuid mingil põhjusel ei taha te neid enam ühildada.
Üsna selge märk on ka see, kui peale kohtumist tunned end kui tühjaks pigistatud sidrun, seegi on märk, et sõprusest on saanud miski, mis võtab rohkem kui tagasi annab.

2. Sa tunned, et oled jäänud vanadesse aegadesse kinni
Ideaalne sõprus kasvab koos osapooltega. Kui sulle aga pigem tundub, et koos olles pole rääkida enam millestki uuest, vaid meenutada ainult vanu aegu, on seegi märk, et midagi võiks olla teisiti.
Sellised suhted muutuvad lõpuks kurnavaks, sest nad ei lase sul olla sina ise, vaid sunnivad sind sobituma rolli, millest oled juba ammu välja kasvanud.

3. Üks teist ei panusta enam
Nii nagu iga paarisuhe, vajab ka sõprusuhe seda, et sellega tegeletakse: hoitakse üksteise tegemistel silma peal ning planeeritakse ühiseid kokkusaamisi. Kui viimasel ajal oled ainult sina see, kes helistab, kirjutab ja tunneb üksi huvi, kuidas teisel poolel läheb on ka see kahtlane.
Loomulikul tuleks siinkohal enne uurida, milles on asi. Võib olla on see hoopis muutumas hetkeks, kus sinu sõbranna vajab sind rohkem kui kunagi varem.

Allikas: psyhhologytoday.com

Jaga
Kommentaarid