Ta räägib temast tihti

Oled sa tähele pannud, et su kallim räägib palju oma eksist? Kui see nii on, siis võib-olla on see sellepärast, et ta igatseb tema järele. Ja eksist rääkimine on üks võimalustest tema peale mõelda. Pole tähtis, kuidas ta seda teeb. Isegi kui ta oma eksi kritiseerib. Sest kõik tunded, ka negatiivsed, jäävad siiski tunneteks.

Ta ei taha temast üldse rääkida

Just nimelt, ka vastupidine on üks märkidest. Liiga tihti eksist rääkimine on märk sellest, et ta tema järgi veel igatseb aga kui ta üldse ei räägi oma eksist, siis ka see ei ole hea märk. Kui ta on oma eksist üle saanud, siis ei peaks temast rääkimine tekitama probleemi. Kui aga lahku on mindud alles hiljuti ja inimene ei taha sellest rääkida, siis võib-olla tahab ta oma tundeid tagasi hoida.

Ta on ikka veel osa tema elust

Üldiselt on vaja aega, et armastusest saaks sõprus. Kui lahku on mindud hiljuti, siis ei peaks nad kohe omavahel aega veetma. Kui nad on aga lahus juba aastaid, siis ei peaks sa tõenäoliselt kartma.

Tema ei tahtnud lahku minna

Kui soov lahku minna ei tulnud temalt, siis on üsna tõenäoline, et ta pole temast veel üle saanud.

Ta käitub pühade ajal imelikult

Võib juhtuda, et pühade ajal käitub ta teistmoodi, on rohkem hajevil ja eemal, sest see meenutab talle endist elu. Minevikku koos eksiga. Koos veedetud puhkust.

Mõnikord läheb tal sassi ja ta kutsub sind oma eksi nimega

Sest ta on seda eesnime harjunud aastaid kasutama. Kui ta kutsub sind voodis oma eksi nimega, siis võib see olla sellepärast, et ta mõtles tema peale sel hetkel.

Ta üritab korrata samu harjumusi, mis tal eksiga oli

Uus suhe tähendab aga uusi harjumusi.

Ta on eksi peale vihane

Ära unusta, et armastuse vastand ei ole viha, vaid ükskõiksus. Kui ta oma eksi vihkab, siis on tal ikka veel mingid tunded tema vastu, vastasel juhul ei peaks talle see kõik korda minema.

Allikas: Kodused Lood