Lusikas


Pilt: LittleThings.com/Daily Mail

Lusikas on üks levinumaid viise, kuidas armsamad teineteist öösel läheduses hoiavad. Kui ka teie magate nii, siis olete lähedased ja hoolite teineteisest. Selline magamispoos pakub mõlemale partnerile turvatunnet ja rahulolu.

Suhte arenedes võib väga lähedasest lusikapoosist saada veidi "kaugenenud" lusikas, kuid see ei viita armastuse jahenemisele. Kui armumise alguses ei suudeta teineteisest sekunditki eemal olla, siis pikas suhtes rahuneb kirg maha ja nii magataksegi enamasti just sellises poosis. See näitab usaldust ja teisele osapoolele isikliku ruumi andmist samal ajal läheduse kaotamiseta

Mesinädalate kallistus


Pilt: LittleThings.com/Daily Mail

Kui sina ja su kallim niimoodi magate, siis on teie kahe suhe ülimalt intiimne. Ehk olete te lausa kaks vastarmunut? Igatahes ei suuda te kuidagi teineteisest eemal olla. Kui te ka pärast pikaajalist suhet samamoodi magada eelistate, siis võite olla teineteisest natukene liiga sõltuvad. Lausa nii sõltuvad, et üksi magamine on tõeline õudusunenägu. Kui aga mõne aja möödudes suudate teineteisest öösel lahti lasta, näitab see tervislikku suhte arengut. Muretsemiseks põhjust ei ole.

Katusekivid

Pilt: Diply

Selline magamisviis näitab, et mõlemal teil on parajalt suur ego. Siiski, usaldate te teineteist täielikult — teil on tugev ja püsiv suhe.

Armsama häll


Pilt: Diply

Natukene intiimsem versioon eelmisest poosist — üks partner hoiab oma pead teise rinnal. Kaks sedamoodi magavat inimest on tõeliselt armunud ja hoolivad teineteisest väga. Nende jaoks on oluline luua turvatunne nii endale kui ka oma kallimale.

Jalakallistus

Diply

Selline asi võib näidata kaht vastuolulist asja:

1. Füüsilise kontakti jagamiseks ollakse natukene liiga häbelikud
2. Mugavus, familiaarsus

Seega, otsusta ise. Kas oled liiga häbelik või olete te oma suhtes mõnusa mugavuse leidnud.

Jälitamine


Pilt: LittleThings.com/Daily Mail

See on peaaegu sama, mis lusikapoos, kuid tekitab tunde, kus üks inimene justkui jälitaks teist. Tülisoleva paari puhul tähendab see seda, kus üks pool tahab üksi olla ja teine otsib lepitust. Teine variant on aga see, et mõlemile meeldib lõbusat kassi-hiire mängu mängida.

Zen-stiil

Pilt: Diply

Selliselt magavad enamasti paarid, kes on juba pikemalt koos olnud. Vajatakse enda ruumi, kuid ei taheta siiski teisest täiesti eemal olla. Seega säilitatakse kontakt, kuid ei olda teineteisest täiesti sõltuv.

Pingeline olukord

Pilt: Diply

Kui kaks armsamat voodi erinevates otstes magavad ja teevad seda lausa seljaga partneri poole, siis võib midagi väga valesti olla. Kindlasti tullakse mingi aja jooksul jällegi lähemale, kuid sellises olukorras võib siiski muretsemiseks pisut põhjust olla. Midagi on valesti!

Samas, kui te ei ole teineteisest liiga kaugel, siis ei muretsemiseks põhjust ei ole. Probleem tekib siis, kui lähedusele voodiserva eelistama hakatakse.

Voodist välja

Pilt: Diply

Järjekordne mitmetähenduslik magamisviis. Ühest küljest võib seda vaadata kui ülimalt loomingulist magamist või mõnda toredat unenägu, mis lausa voodist välja ajab. Teine variant on aga see, et te olete tõsiselt tülli läinud ning üks pool on tõeliselt haiget saanud. Lausa nii haiget, et ta võimalikult kaugele liikuda soovib.

Allikas: Diply