Pole midagi masendavamat, kui kellegi toredaga kohtumine ja võimalus, et tegemist võiks olla su järgmise poiss-sõbraga, aga äkitselt otsustas ta teievahelise suhtluse lõpetada. Olgu, tegelikult on küll — veel hullem on, kui ta on juba ametlikult sinu poiss-sõber ja siis ta järsku lõpetab su sõnumitele vastamise.

Kui oled alles vallaline ja vaatad avatud pilguga ringi, on see üsna tüüpiline ja isegi pisut põnevusttekitav, aga samal ajal ka väsitav ning kui olete juba püsisuhtes, peaks see mure ju lahendatud olema. Ei? Paraku elu ei ole alati ideaalne.

Äkki tal on aku tühi või ta kaotas oma telefoni ära?

Võimalik, aga suurema tõenäosusega otsustas ta lihtsalt su sõnumit mõnda aega ignoreerida. Olgem ausad, ta ei peagi sulle sekundiga vastama, sest äkki sõidab ta hoopis autoga või on koosolekul? Kui ta aga pikemalt ei vasta ja mõtled, milles on probleem, loe edasi.

1. Ta ei taha sind enam näha.

Kui su armsam on juba päevi radarilt kadunud ja tead, et temaga ei ole midagi juhtunud, on väga võimalik, et ta üritab sind vaikselt eirates maha jätta. See on küll väga lapsik ja argpükslik käitumine ning sa väärid palju rohkemat, aga reaalsus on, et see on tõsi.

2. Ta pole emotsionaalselt valmis sinuga oma mõtteid jagama.

Vahel võib ka lihtsalt juhtuda, et ta ei taha sinuga hetkel rääkida ega oska või ei viitsi seda kuidagi viisakalt väljendada.

Need mõlemad põhjused pole just väga positiivsed ja tõenäoliselt ei taha sa neid uskuda, aga pea meeles, et mees, kes on sinust huvitatud, on valmis selleks ka vaeva nägema ja seda välja näitama.

Allikas: YourTango