“Mina olen näinud lugu, kus 14 aastat vabaabielus, nii heas kui ka halvas koos elanud paari naispool leidis ühel hommikul pahaaimamatult oma Facebooki lehte avades sealt oma mehe kihlusekuulutuse naisega, kes oli sama vana kui mehe kasutütar.

Mees oli oma uue naise peale üsna pahane, et see kihluse avalikuks tegi, sest temal oli plaan endise naise korteris ja teenindusel veel pool aastat edasi elada, kuni uuega kokku saab kolida.

Ja teine põnev lugu, mida ma näinud olen, oli selline, et üks mees käis aeg-ajalt ühe naise juures ööbimas, üsna suhte moodi.

Kord sõitis mees hommikul naise juurest minema ja helistas pärast, et unustas vist oma passi naise poole. Naine vaatas ringi, leidiski passi ja uudishimulikud nagu naised on, vaatas sisse ka, et milline pilt mehel passis on. Sealt leidis ta hoopis kaks nädalat vana abielu sõlmimise templi, mille näitamiseks ilmselt see pass maha unustatigi.

Naine saatis passi omanikule tagasi ja tõmbas suhtele joone alla. Mees helistas kaks kuud hiljem, et "nii, ta on nüüd lahutatud, kas võiksime jätkata?"

Ja mehed imestavad, miks üha rohkem naisi asub seisukohale, et kahesaja grammi vorsti pärast pole mõtet siga pidada."

Lugeja, milliseid kummalisi suhtelugusid sina oma lähiringkonnalt kuulnud oled? Jaga neid ka teistega!