Näiteks on igal inimesel teatavad harjumused, mis puudutavad tema vannituba ja teisele suhte osapoolele meelt mööda ei pruugi olla. Nii viiski portaal Showerstoyou.co.uk 2347 inimese seas läbi küsitluse, et saada teada, millised asjad häirivad inimesi oma partneri juures kõige rohkem, kui olukord puudutab vannitubade ühiskasutamist.

Küsitlusest selgus, et mehi (lausa 83% uuringus osalenud meestest tunnistas seda) häirib näiteks kõige rohkem naiste komme täita vannituba erinevate ilutoodetega (meigitooted, šampoonid, kehahooldustooted...).

Lisaks oli 59% meeste arust tüütu, et naine hõivab vannitoas peegli ja seda ümbritseva ala ning seda suuresti seetõttu, et ainult 33% uuringus osalenud paaridest oli kodus veel üks peegel.

Mis naistele ei meeldi?

Aga ka meeste tüütud harjumused ei jäänud küsitluses puutumata. Näiteks tunnistasid 88% naistest, et nende arust oli kõige nõmedam, et nende mehed ei vaheta wc-s tualettpaberi rulli välja, kui eelmine otsa sai. Üleüldse viiest neli tüütut harjumust olid seotud just tualetiga. Muuhulgas ei meeldinud naistele, et mehed jätavad prill-laua üles, ei korista peale raseerimist enda järel kraanikaussi ära, ei oska hädale minnes korralikult "sihtida" ja ei tõmba hiljem vett peale.

Mõlemad on patused

Samas ei olnud kõik tüütud harjumused sõltuvuses vaid sellest, kas tegemist on mehe või naisega, vaid mõned halvad harjumused kehtisid nii naiste kui ka meeste puhul. Näiteks ei meeldi paljudele, kui ei panda hambapasta tuubile korki tagasi peale või jäetakse kuivanud hambapasta kraanikausi külge kuivama ja ei puhastata seda kohe ära.

Kas need halvad harjumused võivad mõnele suhtele ka saatuslikuks saada?

Paaridelt uuriti ka seda, kuidas need nõmedad käitumismustrid suhet üleüldiselt puudutasid ja kas nad oleksid valmis nende tõttu ka suhte lõpetama? Huvitaval kombel 62% meestest kinnitas, et nad tõepoolest võiksid naise vaid nende harjumuste tõttu maha jätma ning 58% naistest nõustus.

Vaatamata sellele, et paljud tunnistasid, et on valmis suhte lõpetama, siis ainult 36% küsitluses osalenutest tunnistas, et nad on probleemidest oma kallimaga rääkinud. Naised muide kipuvad seda rohkem tegema (44%) kui mehed (28%). Selle põhjus peitus 40% osalenutel selles, et pahandamine võib viia suurema tülini ja karantiinis olles ei soovi keegi tülitseda.