1. Kui mu telefon piiksuga sõnumist teatas, sättis naine end minu kõrvale istuma. “Kes MEILE kirjutas,” uuris ta, kael õieli, telefoni mu käes.

2. Naine vaatas igal õhtul mu telefoni läbi. Naljatades ütles, et vaatab, mis naljakaid uusi pilte mul on, sest ma tegin tihti kolleegidega naljapilte või salvestasin neid internetist, aga kui ma hetkeks “kõrvale vaatasin”, rändas ta hoopis mu tekstsõnumeid uurima.

3. Läksin kord sõpradega välja ja ukse peal ütles naine: “Täna veel on okei see poistekas teil, aga ma arvan, et edaspidi peaksite te naised ka kaasa võtma.”

4. Ostsime mulle odavate kiirmoe brändide särkide kõrvale ka ühe korraliku ja kalli, mida tähtsamatel üritustel ja kohtumistel kanda. Kord oli mul tuju see tavalisel tööpäeval selga panna ja hommikul ajas naine suu torru: “Kelle jaoks sul siis sul täna nii väga hea on vaja välja näha?”

5. Ostan tihti endale lõuna ajal šokolaadi, aga unustan selle jakitaskusse. Järgmisel päeval söön selle enamasti lõuna ajal ära. Ühel õhtul uuris naine pooltigedalt, kellele ma tööl šokolaade kinkimas käin.

6. Mäletasin, et mu uue kallima lemmiklilled olid kollased roosid ja kinkisin talle niisama sure kimbu. “Minu lemmiknaisele tema lemmiklilled,” ütlesin enda arvates väga armsalt. “No ma ei tea, KELLE lemmiklilled sul roosid on, aga mulle meeldivad tulbid,” nähvas ta seepeale.

7. Sain tööjuures jõulu loosipakkide tegemisel naiskolleegi nime. “Neil võiks ikka teha mehed omavahel ja naised omavahel, miks sina pead võõrale naisele kinki tegema hakkama,” oli naine solvunud. Ühtlasi ei olnud mul lubatud kingi juurde maiustust panna, sest see “oleks liiga romantiline”.

8. Kord “laikis” ekskallim Facebookis mu staatust ja naine luges sellest välja, et me suhtleme taas, meeldime teineteisele jälle ja tahame peagi uuesti koos olla.

9. Sõbrad kinkisid mulle nalja pärast orgasmiraamatu, mis keskendus peamiselt teemale, kuidas naist õigesti rahuldada. Hooliva mehena ikka lugesin ka seda, kuni naine vihastas ja ütles, et tema juba saab orgasme, ma võiksin oma orgasmivõimetu armukese tarbeks mujal eeltööd teha!?

10. Läksin lõuna ajal töökoha lähedal asuvasse pubisse ja ootasin parajasti leti ääres sõpra, kui kuulsin selja tagant: “Vahele jäid!” Selgus, et mu naine oli sõbrannaga samasse pubisse tulnud ja koos pärisid nad nüüd, mis naist ma seal ootan.

11. “Nojah, seda särki sa enam kanda ei saa,” viskas naine mulle tigedalt pesust tulnud särgi voodi peale. “Siin on mingi huulepulk, mis maha ei tule. KÕIK minu huulepulgad tulevad pesus riietelt välja, nii et ma ei tea, kellele see kuulub!” Ta peaaegu et nuttis seda öeldes. Ja teate mis, ma pidin võtma vana särgi, tegema selle kokku kõigi naise huulepulkadega ja tõestama talle, et mitte ainult üks, vaid neli tema huulepulka ei tule pesus särgilt välja.

12. Minu endine kallim armastas mu pangakontot kontrollida. Mul saab telefoniga kontojääki kuulata ja neid kõnesid näitab hiljem telefoniarvele. Ma ise helistasin alati palgapäeval, et näha, kas raha on üle tulnud, telefoniarvel oli neid kõnesid tehtud aga enam kui 20!

Kallid mehed, milliseid armukadedaid samme teie naised veel on astunud?