Need põhjused kehtivad mõlemale soole, nii mehele kui naisele, ja väga oluline on oma suhtes tähele panna, kui mõni neist märkidest hakkab ilmnema. Võib-olla ei ole kallim veel seda lõplikku liigutust teinud ja te saate veel oma suhet päästa.

Kallim ei ole suhtesse pühendunud

Kui tunned, et sinu kaaslane ei ole suhtesse pühendunud, siis see võib olla kindel märk sellest, et ta ripsutab tiiba või plaanib seda teha. Kui see nii ei oleks, siis oleks tema tähelepanu rohkem sinul.

Petmine on vabandus, et suhet lõpetada

Mõned inimesed on nii argpükslikud, et ei julge näost näkku öelda oma suhtekaaslasele, et ei taha enam suhtes olla. Seetõttu tundub parima võimalusena oma kallimat petta, sest siis ta saab haiget ja soovib ise selle suhte lõpetada.

Ühe osapoole vajadused ei ole suhtes täidetud

Kui üks inimestest tunneb, et tema vajadused ei ole täidetud ja isegi neist rääkimisel ei pöörata talle tähelepanu ega üritata olukorda parandada, siis läheb ta otsima mõistmist kusagilt mujalt.

Muredest ei räägita

Kui omavahel ei räägita keerulistest teemadest, siis inimesed kasvavad ühel hetkel lahku. Suhtlus ja erinevatest arusaamadest rääkimine ning probleemide lahendamine on kindlasti igas suhtes võtmesõnadeks, et asi toimiks.

Ebakindlus

Mõnikord ei ole inimene tõsiseks suhteks valmis, tal on vaja veel enda kallal tööd teha. Samas ei taha ta üksinda ka olla ja siis ta lähebki petma. Või tunneb ta, et ta ei ole ikkagi piisavalt hea, mistõttu tundub lihtsam kõik purustada.

Allikas: YourTango