Olime abielus 15 aastat, peres 3 last, kellest noorim alles 3-aastane. Lahutusest möödas ca 2 aastat, põhjuseks järjest sagenevad tülid mehe lõppematute võlgade tõttu, mehe eemaldumine perekonnast ning kõrvalsuhe armukesega. Praeguseks on armukesest saanud elukaaslane. Neil lapsi pole. Peale lahutust olid suhted meil omavahel väga kehvad, pea iga kontakt viis vastastikuse süüdistamiseni ning mingil hetkel ei suhelnud peaaegu üldse. Mees tunnistas, et ei armasta mind enam üldse ega tunne minuga seoses mitte mingit lähedust, olen talle täiesti võõras.

Nüüdseks on mees oma vigadest õppinud ning võlad lahendanud. On ka ise tunnistanud, et kiirlaenud jne oli elu rumalaim otsus ning see enam ei kordu. Suhtleme omavahel praeguseks viisakalt. Nüüd olen hakanud märkama, et eksmees otsib järkest rohkem kontakti, sõbralikult ja viisakalt.

Lapsed ootavad siiani, et isa tuleks koju tagasi (ma ise ka, kui aus olla).

Kuidas teil kogemused — kas kord kadunud armastus võib mehel eksnaise vastu uuesti tärgata? Või peale inetut lahutust ning armastuse kadumise tunnistamist see enam tagasi ei tule? Mina teda armastan siiani