Suhete ekspert Trina Leckie sõnul on parim viis lahkuminekuks see, kui teie vahel on veel vähemalt üks aus vestlus. “Parim asi, mida teha saate, on istuda koos maha (ärge minge lahku sõnumite teel) ja rääkida teineteisega hoolivalt, ausalt ja kaastundlikult,” kinnitab ta. “Andke endast parim, et lõpetada see suhe hea tundega.”

10 naist rääkisid portaalile Elite Daily enda lood:

1. “Me saime kokku ja palusime teineteiselt vabandust asjade eest, mida me tegime, mis viisid lõpuks lahkuminekuni. Ta vabandas, et minuga halvasti käitus ja mina vabandasin, et käitusin nagu ärahellitatud jõmpsikas, kes ei pidanud tema tundeid oluliseks. Me polnud selleks hetkeks aasta aega suhelnud.”

2. “Kaks mu viimast eksi otsisid mind sotsiaalmeedia kaudu üles ja kirjutasid mulle “tsau” ning hakkasid siis oma probleemidest rääkima ja peale seda kadusid nagu vits vette. Blokeerisin nad mõlemad peale seda ära.”

3. “Ta palus mul ülikool pooleli jätta ja temaga kokku kolida. Võin vist öelda, et sellest pakkumisest keeldumine oli mu elu parim otsus.”

4. “"Kõik saab korda.“ — ütlesin vist midagi sellist, kui viimast korda rääkisime. Siis ma vist osaliselt isegi uskusin seda ja osaliselt üritasin enda enesetunnet parandada, sest ma olin omadega täiesti läbi. Aga tagasi vaadates oli see üsna õige asi, mida öelda, sest kõik ongi ju nüüd hästi.”

5. “Küsisin talt oma mütsi tagasi. Aga ei saanud seda…”

6. “"Ma pean minema. Ja ei, ma ei anna sulle andeks ega kavatse seda kunagi teha. Sa näitasid mulle täpselt, kui vähe sa mind austad ja ma ei unusta seda kunagi. Hüvasti.”

Tahtsin öelda midagi veel hullemat, aga mu ema oli kuuldekauguses. Ta anus mind, et ma ta tagasi võtaksin.”

7. “Ma ütlesin liiga paljusid asju. Näiteks seda, et ei taha teda enam kunagi näha ja vihkan teda, aga siis hoopis, et armastan teda ja tahan teda uuesti näha. Ütlesin seda kõike sõnumite teel, aga ta ei vastanud mulle kunagi.”

8. “Ma ei mäletagi seda enam, sest ma kustutasin kõik temaga seotud asjad ära ega vaadanud tagasi. Soovitan teistel sama teha!”

9. “Ma soovisin talle parimat, tema mulle halvimat.”

10. “"Ma loodan väga, et sa leiad kellegi, kes sind õnnelikuks teeb. Head aega!”

Seda öelda oli raske, sest tahtsin väga temaga koos olla, aga ta ei olnud selles suhtes õnnelik ja ma tõesti tahtsin, et ta oleks õnnelik, isegi, kui see tähendab, et ta ei ole enam koos minuga.”