Ei ole saladus, et pika kooselu põhjuseks on tavaliselt suur armastus, üksteise täielik mõistmine ja oskus teha kompromisse. Kuid lisaks nendele üldtuntud tõdedele on ka mõned väga veidrad põhjused, mistõttu abielu jääb püsima.

Nende tegurite peale on raske tulla, kuid nii on — paljud kestvad abielud on püsima jäänud just nende asjade pärast.

1. Suur pulm

Kui paarike on näinud vaeva, et korraldada suur pulm paljude külalistega, on see märk heast koostööst, mis tuleb vägagi kasuks ka edasise suhte jooksul. Nii suure ürituse planeerimine on stressirikas ja aeganõudev, niiet kui sellega hästi hakkama saada, näitab see teie omavahelise suhtluse kohta nii mõndagi positiivset.

2. Atraktiivne naine

Sadadelt abielus olijatelt küsiti, kas ilus abikaasa on võti heale abielule. Enamus mehi vastas “jah”, kuid enamik naisi “ei.” See on päris masendav.

3. Kole mees

Uuringutest on selgunud, et kole mees kohtleb oma ilusat naist eriliselt hästi, arvatavasti teadmise pärast, et kui ta oma naisele piisavalt tähelepanu ei pööra, leiab naine uue ilusama mehe. See tulemus on eriti kurb.

4. Eraldi hobid

Abielus paarid arvavad, et peavad nüüd elu lõpuni kõike koos tegema. Kui aga paarike veedab niigi päris palju aega koos, on eraldi hobid tõeline õnnistus. See on täiuslik aeg iseendale ja hoiab ära nii mitmeidki tülisid.

5. Lastetus

Paljud inimesed arvavad, et ühised lapsed on tee õnneni ja et justnimelt lapsed hoiavad perekonda koos. Kuid vaadake ringi — kõige õnnelikumad ja armunud on vastabiellunud inimesed, kes pühenduvad vaid teineteisele.

Allikas: YourTango