10. Riietu sobivalt

Valides rõivad, mis on väga väljakutsuvad (näiteks lähed kontorisse nappides rannariietes) või ei sobi su kehaga (liiga väikesed, liiga liibuvad) saad kindlasti meeste tähelepanu, kuid küsi endalt, kas sellised mehed sind huvitavad ja kas sellist tähelepanu sa tahaksidki. Kandes rõivaid, mis istuvad hästi seljas, näevad kenad välja ja milles tunned end hästi, oled ka palju enesekindlam.

9. Ülbus ei vii sihile

Enesekindlus on seksikas, kuid miski muu ei tõuka mehi sinust kaugemale kui ülbus. Jah, sa oled kuum ja tunned end hästi ja see on väga tore, kuid jälgi, et sa sealjuures diivaks ei muutu. Diivana võivad käituda vaid Madonna ja Mariah Carey, kes on endale välja teeninud õiguse natuke rohkem nõuda. Kui sul pole seljataga legendaarset karjääri ega silmapaistvaid saavutusi, unusta ülbitsemine!

8. Ära karda uusi kohtumisi

Kui sa ei käi väljas, ei kohtu sa kunagi uute inimestega. Leia endale hobid, käi sõbrannadega väljas, naudi oma vaba aega teatris, kinos, trennis või kus iganes sulle meeldib. Automehhaanikute kursustele lihtsalt mehi lantima minna pole mõtet, see on meeleheitlik ja läbinähtav ning jätab sinust hoopis halva mulje. Parem õpi midagi, mis sulle endale tõesti huvi pakub. Kui kursustel huvipakkuva noormehega tutvud, on ju väga tore ja teil on kohe vähemalt üks ühine huvi, millest rääkida. Kui ei, oled omandanud ühe uue oskuse ja saanud palju uusi tuttavaid. 

7. Sõlmi netitutvusi, kuid ära neist liiga palju looda

Kindlasti tead paljusid, kes läbi jututubade või tutvumisportaalide kaaslase leidnud. Ja kindlasti oled kuulnud ka palju jubedaid lugusid, mis algavad sellega, et internetis tundus tüüp nii nunnu....ja lõpevad kirjeldusega 20 aastat vanemast haisvast räpakollist, kes oli oma profiilipildiks riputanud netist varastatud imearmsa kuti foto. Niisiis ole oma kuulutuse koostamisel hoolas. Märgi, et otsid sõpra, kellega vahepeal kinos ja kohvikus käia ning rõhuta, et ei otsi juhusuhteid. Tavaliselt õnnestub niimoodi perverte vältida. Aga mitte siis, kui ilusa jutukese kõrvale riputad üles endast voodis punaste siidilinade vahel tehtud alastifoto!  

6. Korrigeeri standardeid

See kõlab küll koledasti, kuid on tõsi. Kui otsid perfektset meest otsima, siis jääd tõenäoliselt üsna kauaks otsima. Ka sina ei ole täiuslik, sul on omad vead ja kiiksud ning samamoodi peaksid sa aktsepteerima väiksemaid vigu ja kiikse meeste juures. See ei tähenda, et peaksid rahulduma esimese luuseriga, kes sulle tähelepanu pöörab, aga täiesti normaalset meest maha kanda seetõttu, et tema silmad on sinised, kuid sinu unelmate printsil peaksid olema pruunid silmad, on ka jabur.

5. Unusta meeleheide

Mehed tunnevad meeleheitel naised kilomeetri kauguselt ära ning panevad siis teises suunas jooksu. Meeleheitel ja meestejahil oleva naise tunnusmärgid: tonn meiki näos, kõige paljastavamad riided seljas ja kõige kõrgema kingaga kontsad jalas, kokteiliklaas käes ning silmis salakaval pilk, mis mõõdab üle kõik ruumi sisenevad mehed. Härra Õige ei vaata sellise naise poolegi!

4. Võta rahulikult!

Kui mees üritab sind juba esimesel kohtingul voodisse saada või avaldab selleks sulle survet ka siis, kui oled selgelt väljendanud, et tahad seksiga oodata, pole ilmselgelt tegu su unistuste mehega. Tema ootaks, kuni oled valmis ja kuni olete teineteist paremini tundma õppinud.

P.S pulmad, beebid ja lapselapsed on teemad, mida tuleks vältida, kuni suhe on kindel. Härra Õige minema peletamiseks ei ole ühtegi paremat moodust, kui teisel kohtingul pulmaplaane kavandama hakata või laste nimesid välja mõelda.

3. Austa iseennast

Kui hüppad voodisse iga kutiga, kes sulle komplimendi teeb või sulle dringi ostab, saad sa endale külge maine, mis peletab iga enesest lugupidava mehe sinust kilomeetrite kaugusele. Jah, mehed pööravad siis sulle küll tähelepanu, kuid härra Õiget nende seas tõenäoliselt ei ole.

2. Ära unusta, et härra Õige võib su tutvusringkonnas juba olemas olla

On sul mõni sõber, kes on aastaid sinu jaoks olemas olnud, sind toetanud, sinuga koos naernud ja nutnud? Kas ta asutab sind ja hoolib sinust ka siis, kui oled teinud mõne eriti lolli otsuse või öelnud midagi erakordselt rumalat? Kas selle kuti poole pöördud alati, kui sul on vaja rääkida, kui vajad sõpra? Miks sa arvad, et tema ei ole su härra Õige?!

1. Lõpeta otsimine

Sinu probleem on palju tõsisem kui sa arvad, kui vajad õnnelik olemiseks enda kõrvale meest. Tõenäoliselt seetõttu polegi prints valgel hobusel sinu juurde veel jõudnud. Sa peaksid kõigepealt õppima iseendaga hakkama saama ning alles seejärel hakkama suhteid looma. Kui sa ei ole piisavalt huvitav, et iseennast lõbustada, kuidas sa siis loodad härra Õige ära võluda?

Allikas: World of Female