• Mees, kes vaikselt pingutab oma kodu nimel ja on alati teine olnud valikus naistele, lõpuks enam ei usalda ega tahagi luua suhet ebastabiilse naisega (ei mõtle naiste psüühikat vaid püsivust), kes on otsinud ainult ekstreemsust või parimat meest.
  • Asi on kindlasti kahes lapses. Enamus mehi võõraid lapsi ei soovi, eriti veel, kui nende isad on probleemsed (alkoholiga sina peal, töökohti ei pea, labiilse närvisüsteemiga). Kardetakse probleemide ülekandumist.
  • Olen näinud kõrvalt suhet pikka aega, kus naine, kellel olid eelmisest suhtest lapsed, leidis endale korraliku lasteta uue mehe. Sinnamaani oli kõik ilus, kuni see laste isa, kes oli vägivaldne joodik terroriseeris oma eksnaist ja tema uut meest, kellele lubas mitmeid kordi peksa anda. Uus mees pidas mingi aeg vastu ja hoidis naist, kuid lõpuks andis alla, kuna lapsed hoidsid ka pigem joodikust isa poole. Asi on paljustki selles, et mehed ei taha naiste eksidega maid ja kaklusi jagada. See toob palju tüli ja stressi. Paraku paljud naised tahes-tahtmata peavad laste pärast bioloogilise isaga tihedalt sidet ja see ei mõju uue mehe suhtele hästi, eriti veel, kui eksmees ei aksepteeri absoluutselt naise uut meest. Mees võtaks lapsega naise hoida küll, kui sellega ei kaasne igasugu jama, mis olid enne tema tulekut. Paraku enamus purunenud suhteid on laiali mindud negatiivsetel kaalutlustel ja vähesed, kes suudavad mineviku ja oleviku lahus hoida.
  • Lastetegemise rõõmud pahale mehele, kasvatamise mured heale mehele... kaua sa jõuad niimoodi hea olla? Kas pisut naiivne pole tahta, et "hea mees", kes on näinud vaeva edukaks saamiseks selle nimel, et endale hea perekond luua, otsustab järsku, et ah, rabeletud küll nüüd siin elus, võtan lastega naise, siis ei pea ise vaeva nägema nende tegemisega? Saab noorusest pakatava naise, lõbud ja seiklused jätta "pahale mehele" ja ise nautida keskeas väsinud naist, lisaks lapsed ilma lastetegemise ja ootamise rõõmuta?