1. “Suudlusel ja suudlusel on väga suur vahe. Eks sealt see piir jooksebki. Süütu sõbralik põsemusi või tatistamine, keele kurku ajamine jne.”

2. “Kui on täpselt kokkulepitud, kuidas ja mida, siis kehtivad kokkulepitud reeglid. Aga, kui midagi otseselt kokkulepitud ei ole, siis kehtib iidvana reegel, mida iga normaalne inimene teab: petmine on kõik see, mida sa ei teeks siis, kui su oma kallim pealt näeks!”

3. “Mulle meeldib kunagi kuuldud ütlus, et kõik, mida sa ei teeks oma kallima juuresolekul, on järelikult petmine. Ja olen nõus. Sest, kui sul on tunne, et midagi peaks kallima eest varjama, siis järelikult sisimas sa ju tead, et see tegu oli vale.”

4. “Teisega suudlemine kooselus oleva isiku poolt on petmine. Kui see juhtub kuskil ööklubis näiteks, siis on see juba topelt petmine: lisaks intiimse kontakti loomisele ka usalduse petmine. Ja tavaliselt see ei piirdu ainult suudlusega.”

5. “Muidugi on petmine. Muidugi, kui mees ja naine pole vastupidiselt kokku leppinud, aga enamikel juhtudel siiski pole. Ilmselge petmine minu jaoks vähemalt.”

6. “Kõik sõltub sellest, kas oled abielus või mitte. Kui ei ole, siis nagu ei peakski truudust ootama, sest täielikku pühendumist pole ju ka lubatud. Inetu on see ikkagi. Aga abielus olles on suudlus petmine, veelgi enam, isegi mõttes petmine on petmine.”