1. Sa ei tunne end enam enesekindlana

Uus soeng või kallis kleit võib küll tekitada hea tunde, aga seda ainult hetkeks. Nii, kui su nõme poiss-sõber teeb mõne ebameeldiva kommentaari su välimuse pihta, mõtled, et olid rumal, et üldse arvasid, et näed hea välja. Tema arvamus võib kogu su päeva hetkega rikkuda.

2. Ütled "jah", kuigi tahaksid öelda "ei"

Proovid vältida tülide tekkimist, sest sul on neist totaalselt kõrini. Kui see tähendab, et pead vaatama mõnda filmi, mis sulle ei meeldi või seksima, kui sul pole tuju, siis oled valmis seda tegema, et vähemalt mõneks ajaks oleks rahu majas.

3. Tunned, et pead kogu aeg hiilima

Mõtled välja pisikesi valgeid valesid, et teda mitte närvi ajada. Tead, et ta oleks maruvihane, kui kuuleks, et su meessoost ülemus sulle komplimendi tegi või kuidas sul oli lõbus ilma temata, mistõttu jätad need asjad talle mainimata.

4. Armud teistesse inimestesse

Kui keegi avab sulle ukse või teeb komplimendi su välimuse pihta, oled juba müüdud, sest sa pole harjunud, et keegi sinust nii hooliks.

5. Valetad sõpradele ja perekonnale

Sa ei taha, et su lähedased teda vihkama hakkaksid, mistõttu painutad tõde, et jätta oma armsamast parem mulje.

6. Sa pole enam sotsiaalne

Su poiss-sõber vihastab, kui teiste inimestega sõnumeid vahetad, mistõttu sa ei tee seda enam. Ta saab ka vihaseks, kui sa oma sõpradega liiga sageli koos oled, mistõttu sa ei lahkugi enam kodust. Lased tal muutuda kogu su maailmaks, sest nii on lihtsam.

7. Muudad end

Võtad kaalust alla, värvid oma juuksed ära ja muudad oma riietumisstiili ning seda mitte seetõttu, et sa seda tahaksid, vaid seda tahab tema.

8. Oleksid pigem üksi kui koos temaga

Võid küll väita, et igatsed teda, kui olete lahus, aga kui tegelikult temaga koos oled, mõtled, et tahaksid olla kuskil mujal. Koos veedetud aeg pole üldse nii lõbus, kui see olema peaks.

9. Sa ei maini kunagi oma suhet

Sul pole oma kallima kohta ühtegi head sõna öelda, mistõttu sa lihtsalt ei räägigi temast. Kui keegi su armuelu kohta küsib, räägid sellest vaid pinnapealseid asju.

10. Oled alati stressis

Tunned, et alati on õhus mingisugune probleem. Kohe, kui ühe probleemiga on ära tegeletud, ujub pinnale uus. Sa saad ainult hetkeks rahu nautida ja oled pidevalt närviline.

11. Tunned end õnnetuna

Su kallim ei muuda su päeva paremaks, vaid hoopis hullemaks. Ta ei tõsta su enesehinnangut, vaid langetab seda. Sa nutad tema pärast tihemini kui naerad.

Allikas: Thought Catalog