Kas palud partneril regulaarselt tualetti paberit juurde tuua, kuna see sai ootamatult otsa, aga sa oled just parasjagu „number kahel“? Jah. Üsna veider.

Kas teie avalik kiindumuse näitamine hõlmab tavaliste suudluste asemel teineteise näo lakkumist? Väga kahtlane.

Või te hammustate üksteist täiesti suvalistel aegadel? Me ei tea isegi, kuidas hetkel selle peale tulime.

Loe edasi ja saa teada mõned veidrad asjad, mida pikaajalises suhtes olevad paarid teevad.

Jõhker ausus

Suhte varajastes staadiumites veedad sa nii palju aega kui võimalik, rääkides oma partneri täiuslikkusest. Ära üllatu, kui ajapikku see vähemalt natuke hääbub. Enne, kui arvatagi oskad, tuleb nende komplimentidega võrdselt sama palju solvanguid. Ta ütleb sulle, kui halvad koristamisharjumused sul on ja sa tead juba eos, mida ta sinu uuest juukselõikusest arvab. Jah, sa kuuled kõike ja veel enamgi. Ära muretse, see tuleb vägagi armastavast kohast ja on mõeldud kõige parimal võimalikul viisil.

Veidrad sisenaljad

Vahel võivad need tähendada ka lihtsalt veidraid nimesid, kuidas oma partnerit kutsume. Samas võib see viidata ka mõnele filmile või telesarjale, mida koos vaatasite. Naljad, mida ainult teie kaks mõistate võivad tekkida kõige ootamatumatel hetkedel, kuid lõbus meelelahutus, mis kaasneb sellega, et teised inimesed püüavad aru saada, millest üldse jutt käib, on hindamatu.

Diskreetselt, kuid avatult seksist rääkimine

„Kas mäletad seda korda, kui…“ võib olla paljude veidrate juttude algus sinu kaaslasega. Aeg-ajalt võib see viia olukorrani, kus räägite vägagi avalikult seksist. Ei, mitte mingil veidral „teid peaks vahistama“-viisil. Pigem on see naljaga mõne olukorra meenutamine, kus partner või sina ise midagi ootamatut ja vaimukat tegid.

Tualetiukse lahti jätmine

Mis lõhn see veel õhus on? See on kvaliteetsete vestluste ja täieliku häbi puudumise lõhn. Just, paljud pikaajalises suhtes olevad paarid jätavad kahekesi olles tualetti minnes ukse lahti. Kui asjasse segada veel lapsed, võib iga tualeti tegevuse ajal mõni väike inimene ukse lahti tõmmata.

Üksteise kehakarvade eemaldamine

Kõrvad, selg, jalgevahe… kui sellega peab tegelema, on olemas vähemalt üks pikaajalises suhtes olev paar, kes seda teinud on. Kutsu seda kas rõveduseks või täielikuks mugavustundeks. Igal juhul, seda tehakse.

Üksteise vistrike pigistamine

Kes vajab neid äärmuslikke vistrike pigistamise videoid YouTube’is, kui sul on kodus piiramatu ligipääs oma partneri seljal olevale igale kühmule ja punnile? See kõlab äärmiselt rõvedalt, kuid ühel suhte etapil sa tõenäoliselt teed seda. Hea uudis on see, et sa ei pea seda nautides on täielikuks veidrikuks pidama. Paljud pikaajalisi suhteid uurivad teadlased väidavad, et see on igati normaalne tegevus.

Üksteise üle nalja tegemine

Mõned paarid teevad seda vägagi leebelt, tehes mõne süütu nalja üksteise minivigade kohta (näiteks partneri üliväikeste jalgade kohta). Teised paarid võtavad seda aga tõsisemalt ja näevad isegi vaeva, et üksteisele mõni vingerpuss mängida. Olgem ausad, kui te üksteise üle aeg-ajalt nalja ei tee, kas üldse olete suhtes?

Imelikud hüüdnimed

Mitte keegi ei mäleta tavaliselt, kust need hüüdnimed üldse tulid, kuid enamasti on need üsna hullumeelsed ning peab isegi ettevaatlikkusega lähenema, et neid mitte teineteise sugulaste ees kasutada.

Regulaarselt „liiga palju info“ jagamine

Kui olete koos olnud aasta või enam, siis on üsna tõenäoline, et teil on olnud vähemalt üks vestlus millestki, mis toimus tualettruumis või näiteks oksendamise või mõne muu üsna rõveda asjaga seotud teemal. Selge on aga see, et kui olete koos olnud vähemalt viis või enam aastat, on sellised teemad juba täiesti tavaliseks vestluseks. Veidral kombel ei muuda see sind aga partneri silmis mingilgi määral vähem seksikamaks.

Kui olete terve igaviku koos olnud, siis kas on üldse olemas selline asi nagu „liiga palju infot“?

Võib-olla. Võib-olla mitte.

Allikas: Scary Mommy