1. Ta helistab sulle

Kui sa meeldid poisile, siis võid kindel olla, et ta ei jäta kasutamata juhust sulle helistada. Siia hulka võib lugeda ka Messengeri vestlused ja SMSid, kuid kindel märk, et meeldid talle, on see, et ta tahab sulle helistada, sinu häält kuulda.

2. Ta jälgib iga su sammu Facebookis, Snapchatis, Instagramis

Kui ta saatis sulle sõbrakutse või hakkas sind Twitteris jälgima, said sa pihta, et sa pole teda külmaks jätnud. Kuid nüüd, mil ta on hakanud su pilte hoolega kommenteerima või staatust like’ima, võid olla kindel, et sa meeldid talle. Sotsiaalmeedias jälitamine (mitte hirmsal moel!) on kindel märk, et ta on sinust sisse võetud.

3. Ta mäletab kõike, mida sa öelnud oled

Kaks nädalat tagasi mainisid ühise lõunalaua taga, et sul on maasikate vastu allergia. Sama päeva õhtusöögil hoolitses ta selle eest, et sinule toodud salatis maasikaid ei oleks. Ta pööras tähelepanu ja jättis meelde, mida ütlesid — järjekordne märk, et meeldid talle!

4. Ta otsib põhjuseid, et sind puudutada

Kui ta ei suuda sinust käsi eemal hoida (mitte seksuaalses mõttes), oled kindlasti ta lemmik! Kui ta püüab su käest haarata, kui teed ületate või paneb oma käe sulle ümber, kui jalutate, või lükkab su näo eest juukseid eemale — näiteid on mitmeid, mis reedavad, et sa oled temas tundeid tekitanud.

5. Ta vaatab sind pidevalt

Iga kord, kui tema suunas vaatad, pöörab ta kiiresti (häbelikult naeratades) pilgu eemale, sest oli sind pingsalt jälginud. Sa tabad teda pidevalt neil hetkedel, kui ta sind vaatab. Muide, kui ka sina teda juhuslikult päris tihti silmama satud, siis tõenäoliselt meeldib tema sulle sama palju.

6. Ta tahab sind tutvustada

Ta ei suuda ära oodata, mil sind oma sõpradele, perele, koerale, toakaaslastele ja (või) kolleegidele tutvustada saab. Kui ta juba nii suures tutvustamistuhinas on, siis tõenäoliselt on ta huvitatud ka sellest, et kõik teaksid, kui palju sa talle meeldid.

7. Ta saadab sulle lilli ja kingitusi

Need, kel on plaanis oma silmarõõmu kõrvale kauemaks jääda, ei saada lilli ega pisikesi kingitusi põhjuseta. Kui ta saadab sulle lilli või kaardi või näiteks sõpruse käepaela, siis oojaa, ta on sinust sisse võetud.

Hea lugeja, jaga oma kogemusi. Kuidas saad või oled aru saanud, et sa kutile meeldid?