Sul on nälg

Kummaline, aga paljud naised ei julge seda tunnistada, kuna kardavad näida ebaviisakad. Kui sa oled enda kallimal külas ja nälg tuleb kallale, siis anna sellest kindlasti teada. Isegi kui kodus midagi head ei leidu, võite midagi tellida või minna hoopis koos välja einestama.

Sul on päevad

Usu, mees on üpris õnnelik, kui kuuleb, et tujutsed vaid seetõttu, et sul on “see aeg kuus”. Pealegi annab see talle märku, et sa pole rase. Eks see mõju nii mõnigi kord kerge leevendusena.

Te vaatasite päris kehva filmi

Kui sulle ei meeldi enda kallima valitud film, siis ütle talle seda. Ta pole mõtetelugeja! Vastasel juhul eelistab ta tulevikuski samas žanris filmi …

Sa pole kunagi varem seksinud

Kui sa pole varem suudelnud või seksinud, anna talle selles teada. Sina võid ehk põdeda, kuid tema tunneb end kindlasti meelitatuna, kuna on esimene, kellele sa (musi)süütuse kaotad.

Sul pole kõhuga kõik korras

Mäletad ehk esimesi kohtinguid, kui käisid kallimal külas, aga ei julgenud väga WC-sse minna, kuna kartsid, et ta ehk kuuleb midagi. Nojah, usu või mitte, aga ta teab, et ka sina asjatad tualetis, kuna oled lihtsalt inimene. Seega, kui sul keerab teinekord kõhus ja pead kiiresti WC-sse minema, ära kannata, vaid räägi talle enda murest.

Sind vaevab midagi

Jällegi — üks suhte kuldreegleid on see, et partnerid peavad omavahel suhtlema. Selleta võib suhe väga kiiresti hapuks minna. Ära mõtle üle ega keera end põhjuseta üles, räägi kallimale, mis sind vaevab.

Allikas: All Women's Talk

Jaga
Kommentaarid