See mees avaldab portaalis YourTango, et lisaks negatiivsetele teguritele on kaugsuhte juures ka palju positiivset. Ta pani kirja viis tema meelest kõige olulisemat asja, mis kaugsuhe tema juures muutnud on.

1. Ta eelistab helistamist kirjutamisele

Kui tema ja ta tüdruksõber elasid koos samas linnas, siis mees pea kunagi ei helistanud oma tüdrukule, et uurida, kuidas tal läheb. Ta eelistas alati kirjutamist. Kuid nüüd tahab ta kuulda oma tüdruku häält ja valib alati pigem helistamise.

2. Ta veedab palju aega odavlende otsides

See mees väidab, et kuna tema ja ta naine elavad nüüd teistes riikides, on tal lausa sõltuvuseks muutunud lennufirmade kodulehtede külastamine, et parimale pakkumisele peale sattuda. Ta ei suuda lõpetada isegi siis, kui kõik puhkusepäevad on juba kasutatud.

3. Ta on hakanud rohkem asju üles kirjutama

See mees ei kirjutanud kooliajal ka nii palju asju üles, kui nüüd. Ta tahab, et naine teaks kõiki nalju, mis talle pähe tulevad. Samuti paneb ta lühidalt kirja iga päev, mis juhtus, et kallimaga kokku saades talle täielik ülevaade oma elust anda.

4. Ta teeb rohkem süüa

Naisega koos elades käisid nad tihtipeale väljas söömas ja nautisid romantilisi kohtinguid. Mees ei osanud varem eriti süüagi teha. Kuid nüüd on ta õppinud ja ei jõua ära oodata järgmist hetke, mil ta oma naist näeb, et ta oma uute oskustega veelgi rohkem ära võluda.

5. Ta on hakanud suve vihkama

Suvi, mis oli enne selle mehe lemmikaeg, on nüüd kohutav piin. Ta näeb kõiki armsaid paarikesi üksteist ja ilma nautimas ja tema peab kõige selle keskel üksinda olema.

Rääkige kaasa: kas te olete kunagi kaugsuhtes olnud? Mida see teie juures muutis?