Üks suurimaid avaldusi tuli 25aastaselt Linalt, kes rääkis, kuidas ta otsustas kalli sõrmuse kadumist varjata: “Mu eks ostis mulle Tiffany sõrmuse ja ma kaotasin selle ära ning ostsin odava võltsingu asemele ja kandsin seda, sest tundsin end nii süüdi.”

Janette aga otsustas valetada, et oma poiss-sõbra tundeid säästa, sest too oli kinkinud naisele jõuluks kõrvarõngad, mis talle kohe üldse ei meeldinud. “Teadsin kohe, et ma ei hakka neid kunagi kandma, aga ütlesin ikka: “Issake, need on nii ilusad”,” rääkis ta.

Ka riietele kulutamine võib nii mõneski suhtes pingeid esile tuua, eriti, kui teine pool näeb raha säästmisega väga palju vaeva. Seetõttu otsustas üks naine oma riietele kulutatud summat 20 protsenti väiksemaks valetada.

Naised kippusid ka valetama seda, mida nad söönud olid ja seda eriti juhul, kui toidud olid liiga ebatervislikud. 39aastane Clare rääkis, kuidas ta küll teeskles, et oli söönud lõunaks kodust kaasa võetud toitu, aga tegelikult jättis ta selle külmkappi seisma. Ja ostis siis kohalikust kohvikust täpselt sama aga värskema võileiva.

20aastane Aalia otsustas aga McDonald’si eine kasuks, kuid oma poiss-sõbrale ütles ta, et sõi külmikust eelmise päeva ülejääke.

Ka oma partneri perekonna ja sõpradega läbisaamine ei pruugi alati olla täiuslik. 35aastane Lola avaldas, et oma suhte esimesed kaheksa aastat otsustas ta teeselda, et talle meeldivad ta kallima perekonnaliikmed ja sõbrad. Nüüdseks on ta otsustanud valetamise lõpetada.

Lugeja, milliseid asju sina oma kallima eest hoiad või mida ilustad? Olgem ausad, me kõik teeme seda.

Allikas: Daily Mail